facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ουρά πιστών σήμερα Κυριακή σε εκκλησία στο κέντρο της Λάρισας παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό – Η εικόνα σε άλλους Ι.Ν. (φωτο)

Σήμερα, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσως δεν τελούνται Θείες Λειτουργίες σε Ιερούς Ναούς στη Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, μάλιστα όντως οι εκκλησίες ήταν άδειες, ενώ στον Άγιο Αχίλλιο τελέστηκε η λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, κεκλεισμένων των θυρών.
Όμως σε μία εξ αυτών, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας, επί της οδού Κουμουνδούρου, στις 9.30 το πρωί υπήρχε ουρά πιστών απ’ έξω.
Ουρά πιστών σήμερα Κυριακή σε εκκλησία στο κέντρο της Λάρισας παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό - Η εικόνα σε άλλους Ι.Ν. (φωτο)
Μάλιστα ο Λαρισαίος πολίτης που ανάρτησε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο facebook, μετά από παραίνεση άλλων χρηστών, έγραψε ότι θα ειδοποιούσε την αστυνομία.
Ρεπόρτερ του onlarissa.gr βρέθηκε άμεσα στο σημείο, όμως οι πιστοί είχαν αποχωρήσει και σε ερώτησή μας στο νεωκόρο, αν μπορούσαμε να ανάψουμε ένα κεράκι, απάντησε «ναι, αλλά σύντομα παρακαλώ, γιατί μόλις τελειώσαμε».
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Δείτε την ανάρτηση του Λαρισαίου πολίτη:
Ουρά πιστών σήμερα Κυριακή σε εκκλησία στο κέντρο της Λάρισας παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό - Η εικόνα σε άλλους Ι.Ν. (φωτο)
onlarissa

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news