facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

“Θα παρακινούμε τον κόσμο να μην επισκέπτεται την Τουρκία”! Η κίνηση γνωστού ταξιδιωτικού γραφείου που θα συζητηθεί

Την παύση των εκδρομών προς την Τουρκία ανακοίνωσε το ταξιδιωτικό πρακτορείο “Zeus travel” μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο γενικός διευθυντής του πρακτορείου Θανάσης Νανάκος, ο οποίος όχι μόνο εξηγεί τους λόγους της απόφασης αυτής, αλλά και πως από δω και στο εξής οι εργαζόμενοι έχουν εντολή να παρακινούν τους ταξιδιώτες, να αποφεύγουν για διακοπές την γειτονική χώρα.
Το πρακτορείο ταξιδίων οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στα σύνορα της χώρας, μετά την αμετανόητη στάση και πολιτική της Τουρκίας.
“Ως τουριστικός οργανισμός οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους ταξιδιώτες μας ότι σταματάμε κάθε πιθανή μετακίνηση – οργανωμένο πρόγραμμα προς την Τουρκία .. Το προσωπικό μας θα παρακινεί τον κόσμο να μην επισκέπτεται την συγκεκριμένη χώρα .. Η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους της Τουρκιάς είναι μονίμως να δημιουργεί προβλήματα τόσο στην χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους ..!! Εμείς δεν θα επιδοτούμε την πολιτική αυτή ..!!
Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως υπερήφανοι Έλληνες και προς τιμήν όλων όσων αυτές τις μέρες βρίσκονται στον Έβρο και στα ελληνικά νησιά … Καλή Σαρακοστή…”
Thanasis Nanakos 
Γενικός Διευθυντής Zeus Travel”
Ιδού η ανάρτηση στο facebook
newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news