facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Έκλεισε στην Γουχάν ένα από τα νοσοκομεία που κατασκευάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ

Στη Κίνα τα κρούσματα του κορονοϊού έχουν μειωθεί κατά πολύ και στη Γουχάν ένα από τα νοσοκομεία που είχε κατασκευαστεί σε χρόνο νεκρό για να φιλοξενήσει όσους χτυπήθηκαν από τον ιό έκλεισε.

Το λουκέτο στο νοσοκομείο μπήκε αφού πήραν εξιτήριο από αυτό και οι τελευταίοι ασθενείς από κορονοϊό , μετέδωσε σήμερα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Τα νέα αυτά γίνονται γνωστά την ίδια ημέρα που στην επαρχία Χουμπέι, της οποίας πρωτεύουσα είναι η Γουχάν, κατέγραψε ραγδαία μείωση των νέων κρουσμάτων, αν και η Κίνα παραμένει σε κατάσταση συναγερμού καθώς Κινέζοι πολίτες που επιστρέφουν στην πατρίδα τους βρίσκονται θετικοί στον ιό SARS-CoV-2.

Στην επαρχία Χουμπέι καταγράφηκαν χθες Κυριακή 196 νέα κρούσματα για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο, μεγάλη μέιωση από τα 570 την προηγουμένη και τον χαμηλότερο αριθμό από τις 24 Ιανουαρίου.

Συνολικά στην ηπειρωτική Κίνα καταγράφηκαν χθες 202 επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα, ο χαμηλότερος αριθμός από τις 22 Ιανουαρίου.

Στην Γουχάν είχαν ανεγερθεί 16 προσωρινά νοσοκομεία με 13.000 κλίνες, στα οποία μέχρι στιγμής έχουν νοσηλευθεί 12.000 άνθρωποι. Ο συνολικός αριθμός των κλινών στα νοσοκομεία της κινεζικής πόλης ανήλθε σε 23.000 από 5.000 που ήταν πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news