facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Κλείνουν τα χιονοδρομικά Κέντρα σε Παρνασσό και Καϊμακτσαλάν

Κλειστά θα παραμείνουν έως τις 30 Μαρτίου τα χιονοδρομικά κέντρα στον Παρνασσό και το Καϊμακτσαλάν, μετά από απόφαση που έλαβε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και στο πλαίσιο της πρόληψης διασποράς του κορωνοϊού. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται:

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια Εταιρεία των Χιονοδρομικών Κέντρων Παρνασσού και Βόρα - Καϊμακτσαλάν, λειτουργώντας πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών, χιονοδρόμων και εργαζομένων, ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των Χιονοδρομικών Κέντρων Παρνασσού και Βόρα - Καϊμακτσαλάν από 14.03.2020 έως και 30.3.2020 στο πλαίσιο συλλογικής προσπάθειας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID19.
Παρακολουθώντας τις επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς καθώς και τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ θα φροντίσουμε να κρατάμε όλους τους φίλους των Χιονοδρομικών ενήμερους για τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την περαιτέρω λειτουργία των Χιονοδρομικών μας Κέντρων.
Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας προκειμένου να μπορούμε και πάλι ν’ απολαύσουμε τα βουνά μας χωρίς περιορισμούς.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news