facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Κρύβουν κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία; Το μήνυμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου (φωτο)

Λίγο… ένα μήνυμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου, λίγο η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και τα μέτρα που έλαβε σε προσωπικό επίπεδο ο Ερντογάν κατά την ομιλία του στην τελευταία εθνοσυνέλευση, δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι η Τουρκία αποκρύπτει τα κρούσματα κορονωϊού, την ίδια στιγμή που δεκαπλασιάζει -από 18 εκ. δολάρια- στα 180 εκ. δολάρια τον προϋπολογισμό για την τουριστική διαφημιστική της καμπάνια.
Με το Ιράν να είναι τρίτο στη σχετική λίστα του ΠΟΥ με κρούσματα και θανάτους και τις προσφυγικές ροές από τη συγκεκριμένη χώρα προς την Τουρκία να είναι μεγάλες, θεωρείται απίθανο να μην υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού!
Η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο, από την πλευρά της, ότι θα ξεκινήσει έρευνες για οποιαδήποτε μορφή παραπληροφόρησης σχετικά με την παρουσία περιπτώσεων κορoναϊού στη χώρα.
Οι έρευνες θα περιλαμβάνουν οποιαδήποτε αναφορά – ακόμη και στα social media – που προκαλεί φόβο στον πληθυσμό, δήλωσε η υπηρεσία σε επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της.
Ωστόσο, η κίνηση αυτή έρχεται όμως να δώσει τροφή στις ανησυχίες ότι το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας, που περιβάλλεται από χώρες όπου εμφανίστηκαν κρούσματα του COVID-19, κρύβει περιπτώσεις του θανατηφόρου ιού.
Οσο για το μήνυμα που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο…
aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news