facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός - ΔΟΜ για Ριτσώνα: «Απολύμανση κάθε εβδομάδα στη δομή φιλοξενίας»

Με την ευκαιρία της εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού σε γυναίκα που διαμένει στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, που έχει την ευθύνη διαχείρισης της δομής, εξέδωσε ανακοίνωση όπου υπογραμμίζεται ότι το προσωπικό του διεθνούς οργανισμού συνεχίζει να εργάζεται στη δομή χρησιμοποιώντας εξοπλισμό ασφαλείας.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο ΔΟΜ «θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις ελληνικές Αρχές και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παροχή επιπλέον στήριξης στους διαμένοντες αυτές τις δύσκολες ώρες».

Ο ΔΟΜ, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, έχει ήδη μοιράσει στους διαμένοντες καθαριστικά είδη, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι εργασίας του προσωπικού απολυμαίνονται μία φορά την εβδομάδα. Επίσης, ο διεθνής οργανισμός συνεχίζει να παρέχει ενημέρωση για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, μοιράζοντας και μεταφράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες, όπως αυτές εκδίδονται από τις ελληνικές Αρχές.

«Η ενημέρωση αποτελεί κλειδί για την ασφάλεια. Η ασφάλεια του προσωπικού και των διαμενόντων παραμένει προτεραιότητά μας και θα υποστηρίξουμε οποιαδήποτε επιπλέον πρωτοβουλία ληφθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news