facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊος: 684 τα κρούσματα στη Γερμανία

Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γερμανία ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 684, ανακοίνωσε το ινστιτούτο δημόσιας υγείας Robet Koch, έχοντας αυξηθεί κατά 45 από χθες το απόγευμα.

Τα κρούσματα συγκεντρώνονται στο δυτικό και στο νότιο τμήμα της χώρας με 346 να έχουν καταγραφεί στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας και πάνω από 100 τόσο στο νότιο κρατίδιο της Βαυαρίας όσο και στο νότιο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, όπου εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στη χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιδημία του κοροναϊού ξεπέρασε το όριο των 100.000 κρουσμάτων στον κόσμο, όπου η διάδοσή του επεκτείνεται, καθώς 21 νέα κρούσματα εντοπίσθηκαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο στα ανοικτά της Καλιφόρνιας. Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα 28 νέους θανάτους, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 3.070 θανάτους μέσα στη χώρα, καθώς και νέα αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων έξω από την επαρχία Χουμπέι (κεντρική Κίνα), όπου ο ιός εντοπίσθηκε για πρώτη φορά.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτιμά πως η διάδοση του ιού είναι «πολύ ανησυχητική». Συνολικά 92 χώρες έχουν πλέον πληγεί από την Covid-19, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 3.500 ανθρώπους ενώ περισσότεροι από 100.000 έχουν μολυνθεί από τον ιό. Στις ΗΠΑ, ο ιός εντοπίσθηκε σε 21 άτομα επί του Grand Princess, ενός κρουαζιερόπλοιου που παραμένει στα ανοικτά της Καλιφόρνιας μετά την ανακάλυψη συμπτωμάτων σε ορισμένους από τους 3.533 επιβάτες και μέλη του πληρώματός του, σύμφωνα με τον αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news