facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Αυξάνεται στα 50 ευρώ το όριο στις ανέπαφες συναλλαγές

Αυξάνουν από σήμερα τα όρια στις ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες πληρωμών πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των ανέπαφων συναλλαγών ως μέτρο περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Ειδικότερα, με απόφαση των εθνικών κυβερνήσεων, το όριο για τις ανέπαφες συναλλαγές στην Ελλάδα αυξάνεται στα 50 από 25 ευρώ και αναμένεται να ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Ήδη η VivaWalletαπέστειλε την σχετική ενημέρωση στους πελάτες της, ενημερώνοντας ότι όλα τα τερματικά της VivaWalletυποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές και η Vivaέχει ήδη προβεί σταδιακά στις απαραίτητες ενέργειες αναβάθμισής τους για να αποδέχονται το υψηλότερο όριο.

Τα αυξημένα όρια για τις ανέπαφες συναλλαγές που αποφασίστηκαν σε άλλες χώρες και ισχύουν από σήμερα είναι στα 50 από 20 ευρώ για τη Μάλτα, στα 50 από 30 ευρώ για την Ιρλανδία, στα 50 από 25 ευρώ για την Πορτογαλία, στα 100 από 50 ζλότι για την Πολωνία και στις 250 από 120 τουρκικές λίρες για την Τουρκία.

Από την 1η Απριλίου, αυξημένο όριο, από τις 30 στις 45 στερλίνες, πρόκειται να ισχύσει και για τις ανέπαφες συναλλαγές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news