facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: 382 τα κρούσματα στην Ολλανδία - Αυξήθηκαν κατά 61 σε μία μέρα

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ολλανδία έφτασε τα 382 καθώς μια μεγάλη ομάδα ασθενών εντοπίστηκε σε νοσοκομείο στα νότια της χώρας.

Το Εθνικό Ινστιτούτο για τη Δημόσια Υγεία (RIVM) ανέφερε πως 61 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό από χθες, Δευτέρα, και πως άλλος ένας άνθρωπος πέθανε, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων να φθάσει τους τέσσερις.

Από το σύνολο των κρουσμάτων σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με το RIVM, 157 είναι στη νότια επαρχία Νόορντ-Μπράμπαντ. Μια μεγάλη ομάδα ήταν στο νοσοκομείο Elisabeth- TweeSteden Ziekenhuis στην πόλη Τίλμπουργκ, όπου 28 από τους 301 υπαλλήλους με ήπια αναπνευστικά συμπτώματα βρέθηκαν θετικοί στην ασθένεια COVID-19 στις 7-8 Μαρτίου, αναφέρεται σε μια ανακοίνωση.

Τα περισσότερα κρούσματα στην Ολλανδία εντοπίστηκαν σε ανθρώπους που μολύνθηκαν στο εξωτερικό, όμως το RIVM ανέφερε πως προσπαθεί ακόμη να προσδιορίσει την προέλευση 157 κρουσμάτων. Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ολλανδία καταγράφηκε στις 27 Φεβρουαρίου.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news