facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Νεκρό 13χρονο παιδί στην Μεγάλη Βρετανία

Ένα ακόμη παιδί πέθανε από τον κορονοϊό. Πρόκειται για ένα 13χρονο αγόρι που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου.

Ένα παιδί μόλις 13 ετών πέθανε στο Λονδίνο που είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό. Την σχετική ανακοίνωση έκανε το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου, σημειώνοντας: «Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε, και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια αυτή τη στιγμή. Ο θάνατος σχετίζεται με τον κορονοϊό και δεν θα γίνει κανένα επιπλέον σχόλιο».

Τη Δευτέρα είχαμε άλλον έναν θάνατο παιδιού στην Ευρώπη, ενός 14χρονου αγοριού από την Πορτογαλία, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ο θάνατος μίας 16χρονης Γαλλίδας στην περιοχή του Παρισιού προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στη χώρα.

Σήμερα η τραγωδία χτύπησε και το Βέλγιο. Ένα 12χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της χώρας που μετρά 705 θανάτους από την Covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κράτους.

«Είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός, αλλά μας έχει αναστατώσει», δήλωσε ο δρ. Εμανουέλ Αντρέ, ένας από τους εκπροσώπους των υγειονομικών αρχών της χώρας.

Η μικρή είχε πυρετό εδώ και τρεις ημέρες και «είχε διαγνωσθεί θετική» στον νέο κορονοϊό, διευκρίνισε ένας άλλος εκπρόσωπος, ο Στίβεν Φαν Γκαχτ.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news