facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Μόρια: Κάτοικοι κάνουν face control στις εισόδους του χωριού

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην περιοχή της Μόριας. Μετά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν κατά τις συγκεντρώσεις προσφύγων και μεταναστών για δύο συνεχείς ημέρες στην πόλη της Μυτιλήνης, ένταση παρατηρείται και στο χωριό της Μόριας.

Όπως μετέδωσε το politikalesvos.gr μερίδα κατοίκων έχουν στήσει μπλόκα στις δύο εισόδους του χωριού με στόχο να απαγορεύσουν τη διέλευση προσφύγων και μεταναστών.

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό site περίπου 40 άτομα έχουν κλείσει την είσοδο του χωριού από την πλευρά του γηπέδου και άτομα χωρίς κάποια διακριτικά ανώτερης αρχής κάνουν έλεγχο στα αυτοκίνητα που εισέρχονται στο χωριό.

Μάλιστα την ίδια στιγμή στο χωριό νεαρά αγόρια περιπολούν κρατώντας στα χέρια ξύλινα ρόπαλα ενώ νωρίτερα προπηλάκισαν οικογένεια προσφύγων με μωρό ενώ οι πιο ψύχραιμοι κάτοικοι φώναζαν πως υπάρχει μωρό.

Με νεότερη ενημέρωση το τοπικό site μετέδωσε ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Προϊστάμενο Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων κ. Βερβέρη για το συμβάν, επιβεβαίωσε πως αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στον χώρο και αξιολογούν τα περιστατικά.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news