facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Καιρός: Καθαρά Δευτέρα με τοπικές βροχές - Δείτε χάρτες για το τριήμερο

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά, όπου την Καθαρά Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι το Σάββατο 29/02 θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ την Κυριακή 01/03 και την Καθαρά Δευτέρα 02/03 γενικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει το Σαββατοκύριακο τους 14 με 15 βαθμούς, ενώ την Καθαρή Δευτέρα 02/03 θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 28/02, πρώτη ημέρα για τις μετακινήσεις του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, που βαθμιαία θα επεκταθούν στα βόρεια και τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπως διακρίνεται στον παρακάτω Χάρτη 1. 


kairos_me_ektako

Σταδιακά όμως και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν και έως το τέλος της ημέρας θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ιδιαίτερη προσοχή, απαιτείται στο οδικό δίκτυο της δυτικής και βόρειας χώρας κυρίως μετά το μεσημέρι, όπως διακρίνεται και από το χάρτη της υπηρεσίας ROADS, του Meteo.gr (Χάρτης 2).
roads_meteo
Ιδιαίτερα ενισχυμένοι θα πνέουν οι άνεμοι στα πελάγη, όπου η έντασή τους θα φτάνει τα 7-8 μποφόρ και τις βραδινές ώρες στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ (Χάρτης 3). Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

MaxWind_GR_meteo
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news