facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Πέτσας: Ευθεία παρέμβαση Τσίπρα στην λειτουργία της προανακριτικής

«Ύβρεις» και «ευθεία παρέμβαση στην λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής», καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει, όχι μόνο σε ύβρεις, αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής. Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος που εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία».

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει, ότι «με την ανάρτησή του, ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει επίσης, ότι όσα είπε περί ελέγχου των "αρμών της εξουσίας", είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν πρωθυπουργός. Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή, σε ό,τι αφορά τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis».

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news