facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση Μητσοτάκη με Περιφερειάρχη και δημάρχους των νησιών του Βορείου Αιγαίου

Για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου αύριο Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 17:00 έχουν κληθεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, οι αντιπεριφερειάρχες και οι δήμαρχοι των νησιών, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει αποκλιμάκωση, όπως έκανε γνωστό μιλώντας στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Alpha ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Είπε επίσης, ότι το σχέδιο της κυβέρνησης θα προχωρήσει και πρέπει «να δούμε με ποιο τρόπο θα προχωρήσει καλύτερα». Υποστήριξε δε, ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Ερωτηθείς σχετικά με την παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ στα νησιά, ο κ. Πέτσας είπε, ότι «οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έχουν λόγο να είναι εκεί. Θα επιστρέψουν στη βάση τους. Κάποιες από τις δυνάμεις της Αστυνομίας που ήταν εκεί για ενίσχυση, θα αποσυρθούν. Κάποιες άλλες θα παραμείνουν».

Συνεχάρη μάλιστα τις αστυνομικές δυνάμεις, γιατί όπως υποστήριξε «είχαν δύσκολη αποστολή και έδειξαν πρωτοφανή αυτοσυγκράτηση». Σημείωσε ότι «είδαμε εικόνες βίας απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις» και πρόσθεσε ότι «όλοι όσοι είδαν τις εικόνες, δεν θέλουν να τις ξαναδούν. Δεν μπορεί ο πολίτης, που θέλει να διαμαρτυρηθεί, να παίρνει μαζί του μολότοφ. Συνήθως παίρνει την οργή του, όχι μολότοφ».

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, ότι η πρώτη φάση του σχεδίου της κυβέρνησης για την κατασκευή των κλειστών κέντρων ολοκληρώθηκε στη Μυτιλήνη και αύριο ολοκληρώνεται στη Χίο.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news