facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη σύσκεψη στον δήμο Αχαρνών για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Ενέργειες και δράσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στις Αχαρνές δρομολογήθηκαν κατά τη σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου που συγκάλεσε εκτάκτως ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός. Σκοπός της διοίκησης του δήμου είναι να υπάρξει μια κοινή γραμμή με τις υπόλοιπες παρατάξεις κι ένα σχέδιο συγκλινουσών προτάσεων ώστε να ενισχυθεί η φωνή της πόλης απέναντι στην κεντρική διοίκηση.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να λυθεί ολοκληρωτικά το πρόβλημα της παραβατικότητας στην πόλη και οι προτάσεις είναι συγκεκριμένες και μετρήσιμες. Ταυτόχρονα, τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Δήμαρχος με όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με σκοπό να συναντηθούν άμεσα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο στόχος είναι κοινός για όλους και τα αποτελέσματα πρέπει να φανούν στην πόλη. Οι δημότες των Αχαρνών πρέπει να νιώθουν ασφαλείς μέσα κι έξω από τα σπίτια τους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός: «Δε θα σταματήσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, μέχρι και ο τελευταίος δημότης της πόλης, να νιώσει ασφαλής. Σε αυτήν την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς. Ενιαίο το Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Χαίρομαι που βρίσκω ανταπόκριση και από τις υπόλοιπες παρατάξεις, γιατί παρόλο που δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου η Αστυνόμευση της πόλης, πρέπει να πιέσουμε για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news