facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Έρχονται... «δαγκάνες» για όσους παρκάρουν σε ράμπες ΑμεΑ και πεζόδρομους

Με νέου τύπου τροχοσφιχτήρες, τις γνωστές «δαγκάνες», θα ακινητοποιούνται πλέον από τη δημοτική αστυνομία τα οχήματα που είναι παρκαρισμένα είτε σε ράμπες ΑμεΑ, είτε σε πεζόδρομους, πλατείες καθώς και στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης «Thesis», στη Θεσσαλονίκη.

Η δημοτική αστυνομία του κεντρικού δήμου παρέλαβε, σήμερα, καινούργιου τύπου τροχοσφιχτήρες, που θα τοποθετούνται από την επόμενη εβδομάδα στις ρόδες των Ι.Χ. αυτοκινήτων, που είναι παράνομα σταθμευμένα. Οι οδηγοί θα πρέπει να επικοινωνούν με τη δημοτική αστυνομία ώστε να απαλλάσσονται από τη «δαγκάνα».

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, αρμόδιο για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρη Δαγκλή, υπάρχουν οδηγοί που σκοπίμως αφαιρούν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους προκειμένου να παρκάρουν όπου επιθυμούν και να μην τους βεβαιώνεται παράβαση.

Το συγκεκριμένο μέτρο μπαίνει σε εφαρμογή σε λίγες ημέρες, ενώ στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μαζί με την κλήση θα υπάρχει και ενημερωτικό φυλλάδιο ώστε οι οδηγοί να γνωρίζουν πως έχει τοποθετηθεί «δαγκάνα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/voria

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news