facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Τέσσερις μέρες κατάληψη για… μπασκέτες και παγκάκι

Με αίτημα να τοποθετηθούν καινούργιες μπασκέτες και να αντικατασταθεί ένα παγκάκι που είχε απομακρυνθεί πριν από περίπου δύο μήνες, μαθητές του 19ου ΓΕΛ και του 19ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης προχώρησαν από σήμερα και για τέσσερις μέρες στην κατάληψη του σχολείου τους που βρίσκεται στην οδό Αλεξανδρείας.
Όπως ανέφεραν στο GRTimes μαθητές, εδώ και μήνες ζητούν από τη διεύθυνση του σχολείου να μεριμνήσει προκειμένου να τοποθετηθούν καινούργιες μπασκέτες στη θέση των παλιών και κατεστραμμένων, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται. Ανέφεραν επίσης ότι εδώ και δύο μήνες έχει απομακρυνθεί ένα παγκάκι από την αυλή, με αποτέλεσμα να μειώνονται ακόμη περισσότερο τα σημεία στα οποία μπορούν να κάθονται.
«Αντί να κάνουν αυτά τα πράγματα που είναι χρήσιμα και απαραίτητα για μας, ξοδεύουν τα χρήματα του σχολείου σε ανούσια πράγματα, όπως την ανύψωση που έκαναν στην περίφραξη στο πίσω μέρος του σχολείου» δήλωσαν οι μαθητές εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην κατάληψη.
Από την πλευρά της η διευθύντρια του σχολείου μιλώντας επίσης στο GRTimes, ανέφερε πώς για τις μπασκέτες προσπαθεί εδώ και καιρό να διευθετήσει το θέμα με το δήμο Θεσσαλονίκης και πως μόλις χθες το βράδυ στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου κατάφερε να εξασφαλίσει το πράσινο φως για την αντικατάστασή τους, γεγονός που θα γίνει πολύ σύντομα. Για το δε παγκάκι, είπε πως είχε απομακρυνθεί πριν από λίγο καιρό αναγκαστικά, στη διάρκεια εργασιών για έναν αγωγό αερίου και πώς θα αντικατασταθεί επίσης σύντομα. Όπως δήλωσε η διευθύντρια έχει ενημερώσει για αυτές τις εξελίξεις στους μαθητές οι οποίοι ωστόσο προτίμησαν να προχωρήσουν στην κατάληψη.
Πριν από λίγη ώρα στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και ζητήθηκε από τη διευθύντρια να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

grtimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news