facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Τσατάνη: Νέες “βόμβες” για Παπαγγελόπουλο, απειλές, διώξεις!

Δεύτερη ημέρα κατάθεσης της πρώην εφέτη εισαγγελέα, Γεωργίας Τσατάνη, στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο σχετικά με την διερεύνηση παρεμβάσεών του στην δικαστική υπόθεση της Novartis σε σχέση με πολιτικά πρόσωπα.

Η πρώην εισαγγελική λειτουργός φέρεται να επιμένει στις καταγγελίες για παρεμβάσεις του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην διερεύνηση της υπόθεσης Βγενόπουλου που έκανε, τις απειλές και τις διώξεις που της ασκήθηκαν επειδή δεν ενέδιδε σε όσα της ζητούσε.

Θα φέρει… στοιχεία η Τσατάνη

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Γεωργία Τσατάνη, φέρεται να έχει καταθέσει σήμερα πως διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία για τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε – και έχει αναφέρει- από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και μάλιστα είπε ότι θα τα καταθέσει στην Επιτροπή.

Χαρακτηριστικά, λέγεται πως σε ερώτηση του προέδρου της Επιτροπής, Γιάννη Μπούγα, για το εάν έχει στοιχεία για τις πιέσεις που δέχθηκε φέρεται να απάντησε πως διαθέτει αντίγραφο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα αποδείξει τα τηλεφωνήματα με τον κ.Παπαγγελόπουλο και θα σας το προσκομίσω.

Η πρώην εισαγγελέας φέρεται να επιμένει πως ο κ. Παπαγγελόπουλος την πίεζε να παραδώσει την δικογραφία επειδή εκείνη δεν ενέδιδε να ασκήσει τις διώξεις που εκείνος επιθυμούσε και λέγοντας ότι αυτό δεν γνωρίζει να έχει γίνει ποτέ σε δικαστικό λειτουργό από το 1981 μέχρι το 2019.

Φέρεται να έχει υποστηρίξει πως οι αναφορές της πρώην προέδρου του ΑΠ Ευτέρπης Κοτζαμάνη για εξωδικαστικές παρεμβάσεις , αυτές οι αναφορές αφορούσαν την δική της υπόθεση και μάλιστα ότι αυτές «ακτινογραφούσαν» μόνο τον κ. Παπαγγελόπουλο και κανέναν άλλο…

Παπαγγελόπουλος: “Ανόητα ψέματα της κ. Τσατάνη”

Απαντώντας σε όσα του καταλόγισε και στη σημερινή κατάθεση της, ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, η πρώην εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, περνά στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για “ανόητα ψέματα” της κυρίας Τσατάνη, τονίζοντας : “Η κ. Τσατάνη ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και επανέλαβε τα ανόητα ψέματά της.Παρέλειψε όμως για άλλη μια φορά να εξηγήσει με ποιο τρόπο και με ποιο κίνητρο κατάφερε μόνο μέσα σε 72 ώρες να μελετήσει και να κατανοήσει χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας του σκανδάλου Βγενόπουλου με ζημία δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα και την Κύπρο και να συντάξει πράξη αρχειοθέτησης εκατοντάδων σελίδων”.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news