facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Αντιμπατσικό καρναβάλι και κάψιμο μπατσοκαρνάβαλου στα Εξάρχεια - Νέος πονοκέφαλος για την ΕΛΑΣ

Με νωπά ακόμα τα γεγονότα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ένα νέο πεδίο ανησυχίας προβάλει για την αστυνομία και μάλιστα στην καρδιά της λεγόμενης μητρόπολης. Συλλογικότητες και συνελεύσεις, αποφάσισαν τη διοργάνωση καρναβαλικής εκδήλωσης στην πλατεία των Εξαρχείων, γεγονός που ήδη προξενεί προβληματισμό για το πώς θα γίνει η διαχείριση του όλου ζητήματος.

Αντιγράφουμε από το athens.indymedia.org

Το Σάββατο 29/2 στην πλατεία Εξαρχείων καίμε τον δικό μας μπατσοκαρνάβαλο! Ερχόμαστε με τα παιδιά μας, τα ανίψια μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας και ξαναπαίρνουμε πίσω την πλατεία από τις δυνάμεις κατοχής και όλους όσους προσπαθούν να κάνουν την καταστολή μόνιμη πραγματικότητα στην γειτονιά μας. Φέρνουμε τα ποτά μας, τις μάσκες μας , τις καραμούζες κι όλα μας τα παιχνίδια για ένα ξέφρενο καρναβάλι από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τα βράδυ!
Θα νικήσει ο δρόμος και όχι ο τρόμος!
Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων

Ακολούθησε η ακόλουθη ανάρτηση

Την παρασκευή θα συζητηθεί ώς κύριο θέμα το επερχόμενο καρναβάλι στην πλατεία εξαρχείων αντικατασταλτικού περιεχομένου,με σκοπό το σπάσιμο του φόβου και την συλλογική και δυναμική διεκδίκηση έκ μέρους μας των κοινών χώρων.Καλούμε ατομικότητες και συλλογικότητες να έρθουν να προτείνουν,να βοηθήσουν,να δημιουργήσουν,να μοιράσουν τον λόγο τους μαζί μας.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news