facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Τούρκοι στρατιώτες υποδεικνύουν κρυφά περάσματα στους παράνομους μετανάστες για να μπουν στην Ελλάδα!

Πάνω από 10 κρυφά περάσματα κοντά στο φράχτη του Έβρου φύλαξαν όλη τη νύχτα οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν την είσοδο εκατοντάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Εκτός από τη βασική πύλη εισόδου στις Καστανιές, οι Αρχές περιπολούσαν τη νύχτα σε περάσματα και παρακολούθησαν τουλάχιστον δυο μεγάλες ομάδες, που έφταναν αριθμητικά και τα 700 άτομα, οι οποίες προσπαθούσαν να βρουν κάποιον τρόπο να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες συνοριοφυλάκων που πήραν μέρος στις επιχειρήσεις αυτές, διαπιστώθηκαν περιπτώσεις όπου Τούρκοι στρατιώτες υποδείκνυαν οι ίδιοι σημεία με τρύπες στο φράχτη από τα οποία μπορούσαν να περάσουν οι παράνομοι μετανάστες.

Στις επιχειρήσεις, οι Έλληνες συνοριοφύλακες, με φάρους, σειρήνες και σκυλιά, απέτρεψαν τις παράνομες εισόδους στη χώρα, ενώ σημαντικό κομμάτι των επιχειρήσεων αποτροπής έλαβε χώρα σε Φέρες και Τυχερό.

Τα ελληνικά συνοριακά περίπολα ήταν εφοδιασμένα με θερμικές κάμερες και προβολείς, ενώ περνούσαν από ακτινογραφία σπιθαμή προς σπιθαμή το φράχτη για να κάνουν έντονη την παρουσία τους.

Πολλές φορές σε αυτά τα σημεία ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ομάδες αλλοδαπών από την άλλη πλευρά που επιχειρούσαν να βρουν σημείο και να μπουν στην Ελλάδα.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news