facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Έκρηξη στο αυτοκίνητο εκδότη στην Αγία Βαρβάρα

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας Παρασκήνιο Νίκου Καραμανλή, σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, έξω από την ταβέρνα Φοίνικες στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης είχε πάει στη συγκεκριμένη ταβέρνα -την οποία επισκεπτόταν συχνά- περίπου στις οκτώμισι το βράδυ, μαζί με δύο φίλους του. Ξαφνικά ακούστηκε μια εκκωφαντική έκρηξη: Το αυτοκίνητο του εκδότη -μια λευκή τζάγκουαρ- καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ έσπασαν και τα τζάμια της ταβέρνας. 

Ο εκδότης σε δηλώσεις του είπε ότι πήγε στην περιοχή μαζί με δύο φίλους για φαγητό και με το που μπήκαν μέσα στυο μαγαζί άκουσαν μια έκρηξη απ' έξω. Βγήκαμε και είδαμε το αμάξι να καίγεται.... «Οι άνθρωποι που ήταν έξω μας είπαν ότι μια μηχανή με δύο άτομα σταμάτησε δίπλα από το ΙΧ, το έσπασαν και πέταξαν μέσα μια βόμβα... ο θόρυβος ήταν πολύ δυνατός»


Ο Νίκος Καραμανλής υπενθύμισε ότι πριν από ενάμιση χρόνο έγνωστοι είχαν πετάξει μια χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του και σε ερώτηση αν υποπτεύεται κάποιους απάντησε: «Μπορώ να κάνω χίλιες εικασίες αλλά δεν έχω αποδείξεις. Είναι δουλειά της Αστυνομίας να ψάξει να βρει τι έγινε».

«Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά. Για δεύτερη φορά τη γλυτώσαμε, ελπίζουμε να τη γλυτώσουμε και την τρίτη» σημείωσε χαρακτηριστικά. 


Δείτε τη δήλωσή του 







Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τα τζάμια του οχήματος και πέταξαν εμπηστικό μηχανισμό στο εσωτερικό του.  Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγεςπου έφτασαν στο ντεπόζιτο των καυσίμων με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον μηχανισμό.

Σημειώνεται, ότι τον Δεκέμβριο του 2017 ο κ.Καραμανλής είχε εντοπίσει χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού του στα Βριλήσσια, την οποία είχαν πετάξει άγνωστοι.


auto-1
auto-2
auto-3
auto-4
auto-5
auto-6
auto-7
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news