facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Κ.Μπογδάνος: «Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα "αστειάκια" στο διαδίκτυο - "Τέκνο" του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρουβίκωνας» (βίντεο)

Επανάσταση του «γλυκού νερού» χαρακτήρισε τη δράση του Ρουβίκωνα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ τόνισε ότι έχει αναλάβει προσωπική πρωτοβουλία για να θεσπιστεί νομοθετική ρύθμιση για τη χρήση του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε μετά από τα ειρωνικά σχόλια του δημοσιογράφου για το κοριτσάκι που λιποθύμησε στον Πύργο, τόνισε ότι έχει δρομολογήσει μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς της ΝΔ, νομοθετική ρύθμιση σχετικά με τα δεδομένα «που απαιτούν οι νέοι καιροί».

Ακόμα αναφέρθηκε στον τρόπο που καλύφθηκε από τα μέσα η χθεσινή παρέμβαση του Ρουβίκωνα σημειώνοντας ότι είναι «επίθεση», «διότι διαβάζω σε διάφορα site ότι στο σπίτι του Άρη έγινε παρέμβαση».

Αναφερόμενος στη δράση του Ρουβίκωνα είπε ότι: «Μιλάμε για επανάσταση του γλυκού νερού. Κατά δεύτερον αυτή η παρέμβαση σε εισαγωγικά είναι η κορυφή του παγόβουνου. Το σώμα του παγόβουνου είναι όλη η στοχοποίηση η οποία μπορεί να περνάει από υποτιθέμενα αθώα και ανώδυνα αστειάκια - χιουμοράκια, memes, "ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε". Τώρα βλέπουμε να επιτίθενται στο σπίτι του που αύριο-μεθαύριο μπορεί να έχει η Τσατάνη το όλο θέμα. Δεν είναι καθόλου αστείο. Χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση και σε αυτόν τον τομέα ο οποίος αφορά στην ανωνυμία του διαδικτύου, στα κακόβουλα μηνύματα, στην ενορχηστρωμένη επίθεση και τη δολοφονία χαρακτήρων».



pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news