facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Ακυρώθηκε η πτήση του Κώστα Μουτζούρη για Αθήνα

Δεν θα δώσει και επίσημα το παρών στη σύσκεψη για το μεταναστευτικό ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης. Δεν μπόρεσε να πετάξει για Αθήνα.
Μπορεί ο Κώστας Μπουτζούρης αν και είναι ανεπιθύμητος να ήθελε να έρθει στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η πτήση Μυτιλήνη για Αθήνα ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.
Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν.
Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου είχε δηλώσει ότι αν τα ΜΑΤ φύγουν από τα νησιά τότε θα έρθει στην Αθήνα. Μετά όμως από τη χθεσινή του ”εμφάνιση” η πρόσκληση από το Μαξίμου ανακλήθηκε.
Υπενθυμίζουμε ότι σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ο κ. Μουτζούρης να μιλάει χυδαία κατά του πρωθυπουργού και μάλιστα λίγη ώρα μετά από το κάλεσμα Μητσοτάκη στους δημάρχους για συνάντηση ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση στο βόρειο Αιγαίο.
Να σημειωθεί πως σήμερα στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματισθεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δημάρχους των νησιών του Αιγαίου για το μεταναστευτικό στο Μαξίμου, καθώς η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών για τα κλειστά κέντρα συνιστά μία ακόμη ευκαιρία για ανακωχή ολίγων ημερών, έως ότου ξεκινήσουν τα έργα για τη δεύτερη φάση.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news