facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Η Χίος ξεκινά ολομέτωπο αγώνα κατά της υπερδομής - BINTEO + ΦΩΤΟ

Αποφασισμένοι να δώσουν τον ύστατο αγώνα κατά της δημιουργίας υπερδομής 620 στρεμμάτων στην περιοχή του Αίπους, εμφανίστηκαν εκατοντάδες κάτοικοι της Χίου, που το απόγευμα της Κυριακής συγκεντρώθηκαν στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χίου – Βολισσού, προκειμένου να δώσουν μία πρώτη απάντηση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι τα κέντρα στα νησιά θα γίνουν πάσει θυσία.
Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, εκατοντάδες κόσμου άρχισε να συρρέει στην περιοχή. Γυναίκες με παιδιά, ηλικιωμένοι, επαγγελματίες κάθε πολιτικού χώρου, γράφτηκαν στη λίστα για 24ωρες βάρδιες, οι οποίες ξεκινούν από σήμερα βράδυ μέχρι την τελική νίκη που, όπως είπαν, είναι η ακύρωση του αδιέξοδου σχεδιασμού της Κυβέρνησης.
Στο σημείο βρέθηκαν οι Χιώτες αιρετοί, με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο να διατρανώνει ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων και τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη να δίνει εντολή τα μηχανήματα του Δήμου να ξεκινήσουν για το Αίπος, στο πλαίσιο της πρόσφατης ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.










politischios

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news