facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Κλέφτης ετών 7! Η στιγμή που ο πιτσιρικάς αδειάζει ταμείο σε φαρμακείο του Πύργου!

Μικρός στα μάτι, αλλά μακρυχέρης ο επτάχρονος που συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στον Πύργο, λίγες ώρες μετά την κλοπή που πραγματοποίησε, σε κεντρικό φαρμακείο της πόλης.

Τον ανήλικο αναγνώρισαν οι αστυνομικοί από τα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που είχε φροντίσει η φαρμακοποιός Αθηνά Τερζή να τοποθετήσει στο χώρο του καταστήματος της γιατί όπως της εξήγησαν τους είχε απασχολήσει και προ ημερών για τον ίδιο ακριβώς λόγο.



Όπως εξηγεί στο newsit.gr η φαρμακοποιός όλα συνέβησαν την στιγμή που εκείνη για ελάχιστα λεπτά βρισκόταν στο πίσω μέρος του φαρμακείου, χωρίς να έχει οπτική επαφή με ό,τι συνέβαινε στον μπροστινό χώρο.

«Μπήκε μέσα και πήρε τα χρήματα από το ταμείο. Αρχικά δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Όταν όμως πήγα να εξυπηρετήσω τον επόμενο πελάτη άνοιξα το ταμείο για να δώσω ρέστα και εκεί διαπίστωσα πως η είσπραξη που είχα κάνει μέχρι εκείνη την ώρα είχε κάνει φτερά. Βρήκα το συρτάρι άδειο», αναφέρει η Αθηνά Τερζή η οποία μέσα στο ταμείο της εκείνη την στιγμή είχε το ποσό των 120 ευρώ.

«Εγώ το πιτσιρίκι το είδα, αλλά δεν μου μπήκε στο μυαλό πως είχε μπει νωρίτερα στο φαρμακείο γιατί δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια του. Νόμιζα ότι μόλις είχε ανοίξει την πόρτα και είχε μπει για να με ρωτήσει κάτι. Απλά αυτό για να με ξεγελάσει φαίνεται την ώρα που έβγαινε έξω, με αντιλήφθηκε και οπισθοχώρησε. Με ρώτησε και καλά για μια κρέμα πόσο κάνει κι έφυγε».

Σύμφωνα με την φαρμακοποιό ο πιτσιρικάς αν και μόλις επτά ετών είναι γνωστός για την δράση του

«Είναι γνωστή φυσιογνωμία εδώ και έχει κάνει κι άλλες κλοπές κατά το παρελθόν. Έχει μπει και σε άλλα καταστήματα, ενώ από άλλο φαρμακείο έχει αφαιρέσει περισσότερα χρήματα».

Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα ο 7χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, με τακτική δικάσιμο να έχει οριστεί. Ο σχηματισμός δικογραφίας στον οποίο προέβησαν οι αστυνομικοί αφορά τους γονείς του, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανήλικου, ενώ δεν έχουν σταματήσει και οι έρευνες για το συνεργό του 7χρονου που κατάφερε να ξεφύγει, ενώ κατά την ώρα της κλοπής βρισκόταν εκτός φαρμακείου έχοντας τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news