facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ που χτύπησαν τσιγγάνοι με σφυρί στο κεφάλι στα Άνω Λιόσια ήταν εκείνος που έριξε το χαστούκι στο 11χρονο τσιγγανόπουλο

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι τσιγγάνοι, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης στα Άνω Λιόσια, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος που έδωσε χαστούκι στο 11χρονο τσιγγανόπουλο στο Ζεφύρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε τρεις μόλις μέρες πριν την επίμαχη μέρα, όπου ο άνδρας της ΔΙ.ΑΣ μαζί με ένα συνάδελφό του, σταμάτησαν τα δυο παιδιά σε ένα στενό στο Ζεφύρι, καθώς λίγο νωρίτερα υπήρξε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, για δυο ανήλικους τσιγγάνους που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο.

Όπως είχε γράψει η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, οι αστυνομικοί περιπολούσαν στην περιοχή της Λίμνης στα Άνω Λιόσια, όταν εντόπισαν τη γυναίκα να κινείται ύποπτα και τη σταμάτησαν για έλεγχο. Έκπληκτοι ανακάλυψαν κρυμμένα στα ρούχα τους ναρκωτικά και χάπια, τα οποία προορίζονταν για πώληση.

Την ώρα, ωστόσο, που επιχειρούσαν να τη συλλάβουν, δέχθηκαν επίθεση από άλλους τσιγγάνους και μάλιστα ένας από αυτούς χτύπησε με σφυρί τον αστυνομικό στο κεφάλι, ο οποίος ευτυχώς φορούσε το κράνος και δεν τραυματίστηκε.

Οι δράστες της επίθεσης στον αστυνομικό τράπηκαν σε φυγή και, φυσικά, δε βρέθηκαν ποτέ, διότι στο σημείο δεν υπήρχε κάμερα ασφαλείας να καταγράψει το περιστατικό, που, παρά τρίχα, να στοιχίσει τη ζωή σε έναν άνθρωπο την ώρα που έκανε τη δουλειά του.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news