facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Κουκάκι: Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα DNA από την κατάληψη της Ματρόζου - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ΕΛΑΣ διαψεύδει δημοσιεύματα τα οποία αφορούν εργαστηριακά ευρήματα από την κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

Όπως τονίζεται τα δημοσιεύματα αυτά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού, ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της Αστυνομία.

Όπως σημειώνεται ακόμη, «υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου», ενώ προστίθεται πως «για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο».

Η ΕΛ.ΑΣ. υπογραμμίζει ότι επίσημη ενημέρωση για τα ευρήματα θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:«Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο που αφορούν σε εργαστηριακά ευρήματα από την κατάληψη στην οδό Ματρόζου 45 στο Κουκάκι, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διευκρινίζονται τα παρακάτω:

Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης. Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται τέσσερα άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός.

Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news