facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές των Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας και Καρύστου

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και κάποιες περιοχές κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας τις Δ.Ε. Βιλίων, Ερυθρών και Οινόης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και τις κοινότητες Καρύστου, Αετού και Καλυβίων του Δήμου Καρύστου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Εκχιονιστικά μηχανήματα στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας έστειλε η περιφέρεια Αττικής

Με επτά μηχανήματα για τον εκχιονισμό περιοχών της Μάνδρας, συνέδραμε η Περιφέρεια Αττικής στη διαδικασία αποκατάστασης των δρόμων όπου σημειώθηκαν έντονες χιονοπτώσεις όπως το κέντρο των Βιλίων, μετά από αίτημα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Μετά την ανταπόκριση της Περιφέρειας στο αίτημα, ο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στη διαρκή, όπως είπε, αρωγή της Περιφέρειας Αττικής προς στους δήμους στην προσπάθεια διαχείρισης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που «προκλήθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας».

Σημείωσε δε ότι προτεραιότητά της Περιφέρειας «είναι η ασφάλεια των πολιτών και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεργαστούμε με τους δήμους και από κοινού θα αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικό τρόπο και ταχύτητα τα προβλήματα».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news