facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Καιρός “Ηφαιστίων”: Κλειστοί δρόμοι στην Αττική και αλλαγές σε δρομολόγια πλοίων

Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία στην Αττική καθώς και σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που συνοδεύουν το χιονιά με το όνομα "Ηφαιστίων".

Εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης έκλεισε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής (5.1.2020) η λεωφόρος Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και η λεωφόρος Χασιάς από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν εκτελέστηκε το απογευματινό δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Blue Star Paros” από τον Πειραιά για τις Κυκλάδες.

Ακόμη, τα δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” για τα Χανιά και του επιβατηγού οχηματαγωγού “Blue Star 1” για το Ηράκλειο αντί στις 21:00 το βράδυ, εκτελέστηκαν νωρίτερα (18:00) από το λιμάνι του Πειραιά.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news