facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Κίναρος: Τι είπε στους διασώστες η κυρά Ρηνιώ -Δεν αφήνει το σπίτι της

Δεν εγκαταλείπει το σπίτι της στην Κίναρο η κυρά Ρηνιώ, τα ίχνη της οποία χάθηκαν από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η τύχη της 74χρονης μοναδικής κατοίκου στην Κίναρο, αγνοούνταν από την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν και επικοινώνησε τελευταία φορά με τους δικούς της. Ελικόπτερο Super Puma απογειώθηκε έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης από τη Ρόδο, προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι καλά στην υγεία της.

Οι διασώστες του ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκαν πάνω από την Κίναρο και διαπίστωσαν πως η κυρά Ρηνιώ ήταν καλά στην υγεία της. Φαίνεται πως η κακοκαιρία προκάλεσε βλάβη στο ηλεκτρικό και τις τηλεπικοινωνίες στο νησί.

Η 74χρονη, σύμφωνα με το ρερπορτάζ της ΕΡΤ βρισκόταν στο σπίτι της, το μικρό λευκό κτίριο με την ελληνική σημαία ζωγραφισμένη στην οροφή, στην Κίναρο. Όταν οι διασώστες της πρότειναν να την μεταφέρουν στη Ρόδο μέχρι να περάσει η κακοκαιρία και να αποκατασταθούν οι βλάβες, τόσο της ηλεκτροδότησης, όσο και των τηλεπικοινωνιών στο νησί, εκείνη αρνήθηκε. Όπως είπε, έχει κάποιες προμήθειες να περάσει τις ημέρες της ώσπου να διορθωθούν οι βλάβες.

Το μήνυμα της κόρης της μοναδικής κατοίκου στην Κίναρο στο Facebook

Λίγο νωρίτερα, η κόρη της 74χρονης από την Κίναρο, ανάρτησε ένα σύντομο μήνυμα με το οποίο ευχαριστούσε όλους όσους έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την μητέρα της. «Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μοιραστήκατε την αγωνία μου για την μητέρα μου τέλος καλά όλα καλά» έγραψε χαρακτηριστικά.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news