facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ρέθυμνο: Μετέτρεψαν τροχόσπιτο σε «μίνι-μάρκετ» ναρκωτικών

Οργανωμένη διακίνηση ναρκωτικών γινόταν μέσα σε ένα τροχόσπιτο, το οποίο είχαν μετατρέψει σε... σούπερ μάρκετ απαγορευμένων ουσιών τέσσερις Έλληνες και δυο αλλοδαπές που το είχαν εγκαταστήσει σε μια ερημική αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στο Ρέθυμνο!

Η αποκάλυψη για τις παράνομες δοσοληψίες ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο από τους Έλληνες, ένας 36χρονος και ένας 37χρονος μαζί με μια 22χρονη αλλοδαπή. Σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο 101 γραμμάρια ηρωίνης και 2,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν προμηθευτεί από το τροχόσπιτο.

Αμέσως οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν μέσα στο τροχόσπιτο οι άλλοι δυο Έλληνες, ένας 43χρονος και ένας 47χρονος μαζί με μια 31χρονη αλλοδαπή και συνελήφθησαν. Στο όχημα βρέθηκαν άλλα 50,7 γραμμάρια ηρωίνης, 11,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 23,4 γραμμάρια κάνναβης, 27 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρία πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα taser- φακός.

Τόσο το τροχόσπιτο όσο και το Ι.Χ αυτοκίνητο κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς και πώλησης ναρκωτικών, ενώ οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news