facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ισλαμικό Κράτος: Καλεί σε πόλεμο κατά του Ισραήλ και των Εβραίων

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος με ηχητικό μήνυμα έκανε λόγο για “νέα φάση” του “τζιχάντ”, βάζοντας στο στόχαστρο το Ισραήλ.

Ο νέος αρχηγός από το Ισλαμικό Κράτος, ο Αμπού Ιμπραήμ αλ-Χασεμί αλ-Κουράσι, είναι «αποφασισμένος» να αρχίσει μια «νέα φάση που δεν είναι άλλη από το να πολεμήσει τους Εβραίους και να επιστρέψει αυτά που έχουν κλέψει από τους μουσουλμάνους», σε αυτό το 37 λεπτών μήνυμα μέσω Telegram.

Στην ηχογράφηση η φωνή που φέρεται ότι ανήκει στον Αμπού Χάμζα ελ Κουράσι λέει ακόμη πως το Ισλαμικό Κράτος επιδιώκει την αποτυχία της «συμφωνίας του αιώνα», του σχεδίου δηλαδή του Ντόναλντ Τραμπ για τη Μέση Ανατολή που θα παρουσιαστεί σήμερα.

«Τα μάτια των στρατιωτών του χαλιφάτου, όπου κι αν βρίσκονται, είναι πάντα στραμμένα στην Ιερουσαλήμ», προσθέτει ο εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους.

«Μέσα στις επόμενες ημέρες, αν θέλει ο Θεός, θα δείτε (…) κάτι που θα σας κάνει να ξεχάσετε τη φρίκη» του παρελθόντος, λέει ακόμη ο Αμπού Χάμζα ελ Κουράσι, υπαινισσόμενος μια ενδεχόμενη επίθεση.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news