facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Νέος οδικός χάρτης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ

Με στόχο τη διαμόρφωση των βέλτιστων πολιτικών για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς συνεχίζει τις επισκέψεις του σε ΚΕΠ της Αττικής. Σήμερα επισκέφθηκε τα ΚΕΠ του δήμου Περιστερίου, ενώ συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη και τους αρμοδίους αντιδημάρχους.

Ο κ. Γεωργαντάς συνομίλησε με τους εργαζομένους και τους πολίτες για να διαπιστώσει δια ζώσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Να αναφέρουμε ότι τα δύο από τα τρία ΚΕΠ του δήμου Περιστερίου ανήκουν στα πρώτα σε σειρά κατάταξης, όσον αφορά στη διεκπεραίωση όγκου αιτήσεων και εξυπηρέτησης πολιτών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς, «δεδομένης της ειλημμένης πολιτικής μας απόφασης να αναβαθμιστεί το δίκτυο των ΚΕΠ και να βελτιωθούν οι παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες προς τους πολίτες, έχουμε ξεκινήσει σειρά επαφών και επισκέψεων στα ΚΕΠ προκειμένου να καταγράψουμε την κατάσταση δια ζώσης. Στόχος μας είναι να έχουμε έως τον Φεβρουάριο ανακοινώσει ένα νέο οδικό χάρτη για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών, βασισμένων στην ανάπτυξη διαλειτουργικοτήτων τις οποίες προχωρά το υπουργείο μας. Υπάρχει διαχρονική συνεργασία και στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση όσον αφορά το δίκτυο των ΚΕΠ και είμαι ευτυχής που ακόμη μια φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news