facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Αθηναίων: Μήνυση για ύποπτες κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού σχολικής επιτροπής

Μήνυση κατ’ αγνώστων, μετά από εντολή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, υποβλήθηκε για αδικαιολόγητες, ύποπτες κινήσεις ποσών στον τραπεζικό λογαριασμό σχολικής επιτροπής.

Η μήνυση υποβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3.1.2020) από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθηναίων, Μανόλη Καλαμπόκα και τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής της 1ης Δημοτικής Κοινότητας.

Στο γραφείο του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη εκλήθησαν άμεσα ο πρόεδρος και ο οικονομικός διαχειριστής της επιτροπής για τις απαραίτητες διευκρινίσεις και πάραυτα ελήφθη η απόφαση για υποβολή μήνυσης, προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος το συντομότερο δυνατό και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

“Σε θέματα διαφάνειας και διαχείρισης των χρημάτων των δημοτών της Αθήνας ο Δήμος Αθηναίων είναι άτεγκτος και δεν επιδεικνύει καμία ανοχή. Η υπόθεση θα διερευνηθεί τόσο από την Δικαιοσύνη, στην οποία προσφύγαμε αμέσως, όσο και από τον ίδιο τον Δήμο Αθηναίων για να διαλευκανθεί το ταχύτερο δυνατόν”, τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μπακογιάννης.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news