facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΗ: Αναστέλλεται η διαδικασία διακοπής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών

Ανεστάλη, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση, η διαδικασία διακοπής παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών, λόγω υπέρογκων οφειλών του ιδρύματος.

Οι οφειλές αυτές, όπως επισημαίνει η ΔΕΗ, ξεπερνούν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, δεν εξυπηρετούνται τα τελευταία 5 χρόνια και για το λόγο αυτό η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε αγωγή το 2018.

Παράλληλα, η ΔΕΗ απευθύνει εκ νέου πρόσκληση προς τη διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών ώστε «να προχωρήσουν σε έναν νέο, ρεαλιστικό διακανονισμό της οφειλής ο οποίος θα λαμβάνει υπόψιν του τόσο το κοινωνικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα όσο και τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μιας εισηγμένης εταιρείας έναντι των μετόχων της και των καταναλωτών».

Τι είχε δηλώσει η Μαίρη Λίντα για τη διακοπή ρεύματος στο Γηροκομείο Αθηνών

«Θα είναι μεγάλη ντροπή και αμαρτία αν κόψουν το ρεύμα στο Γηροκομείο Αθηνών. Τόσοι υπερήλικοι άνθρωποι τι θα γίνουν; Πώς θα αντέξουν το κρύο; Εγώ ήρθα και μένω οικειοθελώς στο Γηροκομείο Αθηνών. Έχω δικό μου σπίτι. Οι υπόλοιποι συνάνθρωποι μας, όμως, τι θα απογίνουν; Όλοι εμείς που ζούμε εδώ, το νιώθουμε σπίτι μας. Είναι μία εξαιρετική εστία γεμάτη αγάπη και θαλπωρή. Είναι απαράδεκτο να κοπεί το ρεύμα», είχε αναφέρει νωρίτερα για το θέμα η τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα.

Η Μαίρη Λίντα, φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν παρουσίασε πρόβλημα υγείας. Στο Γηροκομείο Αθηνών ζουν, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και σύζυγος του Σταύρου Ξενίδη, Μαργαρίτα Λαμπρινού, ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, καθώς επίσης και άλλοι υπερήλικες καλλιτέχνες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαίρη Λίντα είχε πει για την διαμονή της στο Γηροκομείο: «Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπληκτικά. Από τους διευθυντές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Είναι ευγενέστατοι. Την ώρα που τους χρειαζόμαστε χτυπάμε τα κουδούνια και έρχονται όλοι να δουν τι συμβαίνει. Εγώ αυτό το νιώθω ασφάλεια».«Στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τί είναι; Δεν είναι άνθρωπος; Δεν αξίζει να είναι εδώ και να την περιποιηθούν; Για ποιο λόγο να μην έρθω εγώ στο νοσοκομείο;», είχε πει στην κάμερα του Open η γνωστή τραγουδίστρια.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news