facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Κουκάκι: Εκκενώθηκαν και τα δύο κτίρια σε Ματρόζου και Παναιτωλίου

Κουκάκι: Στις εκκενώσεις των δύο κτιρίων - στην οδό Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 - προχώρησαν οι αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου, μετά την ανακατάληψή τους από αντιεξουσιαστές

Η εκκένωση της κατάληψης της Ματρόζου ολοκληρώθηκε στις 20:30, με την έφοδο των αστυνομικών και την σύλληψη 5 καταληψιών (3 άνδρες και 2 γυναίκες), εκ των οποίων ένα ανήλικο άτομο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια. Νωρίτερα, οι αστυνομικοί - με εντολή εισαγγελέα - άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος, ενώ οι αντιεξουσιαστές, που βρίσκονταν μέσα στην κατάληψη, πετούσαν πέτρες, τσιμεντόλιθους, έπιπλα και μπογιές στους αστυνομικούς, οι οποίοι προστατεύονταν με τις ασπίδες. Παράλληλα, οι δυνάμεις της ΕΚΑΜ χρησιμοποιούσαν ειδικά λέιζερ για να τυφλώνουν τους νεαρούς, προκειμένου να μην μπορούν να πετούν αντικείμενα.

Επίσης, οι αστυνομικοί βρίσκονταν και στο πίσω μέρος του κτιρίου, προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη διαφυγή των καταληψιών. Η όλη επιχείρηση, η οποία διήρκεσε περίπου μια ώρα, παρακολουθείτο από αέρος με τα δύο drones που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια, ακολούθησε επιχείρηση και στο δεύτερο κτίριο, στην οδό Παναιτωλίου 21, όπου βρίσκονταν μέσα 8 άτομα (5 άνδρες και 3 γυναίκες).

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news