facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Διόδια: Ποιες είναι οι νέες τιμές στις εθνικές οδούς

Αλλαγές στα διόδια από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου ανακοίνωσαν η Ολυμπία Οδός, η Ιονία Οδός και η Μορέας Α.Ε. στο πλαίσιο της ετήσιας τιμαριθμικής αναπροσαρμογής.

Ολυμπία οδός

Από την αναπροσαρμογή προκύπτει, μείωση της τάξης των 0,10 ευρώ στην κατηγορία (βαρέα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ.) στους μετωπικούς σταθμούς διοδίων Ρίου και Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, στην Ελευσίνα η τιμή καθορίζεται στα 7,50 ευρώ (από 7,60 ευρώ) και στο Ρίο η τιμή καθορίζεται στα 8,00 ευρώ (από 8,10 ευρώ).

Σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς διοδίων, οι χρεώσεις για όλες τις κατηγορίες οχημάτων παραμένουν οι ίδιες.

Ιόνια οδός

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, προκύπτουν μειώσεις της τάξεως των 0,05 ευρώ στον μετωπικό σταθμό Κλόκοβας για φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες, στον μετωπικό σταθμό Αγγελοκάστρου και στον πλευρικό σταθμό Άρτας για φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες και στον μετωπικό σταθμό Τερόβου για τα Ι.Χ.

Οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση.

Μορέας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προκύπτουν μειώσεις τιμών της τάξης των 5 λεπτών στον μετωπικό σταθμό Σπαθοβουνίου για τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, στον μετωπικό σταθμό Νεστάνης για φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και στους μετωπικούς σταθμούς Καλαμάτας και Πέτρινας για φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος 2,20μ.

Οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν ίδιες με αυτές του 2019.

enikos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news