facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντροπής στις τουαλέτες σχολείου! Ξεκίνησαν αποχή οι μαθητές του (ΦΩΤΟ)

Απέχουν από τα μαθήματα τους σήμερα οι μαθητές του 90ου σχολείου Θεσσαλονίκης, καθώς όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Κηδεμόνων οι συνθήκες υγιεινής είναι ακατάλληλες. 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 90ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, ακατάλληλες είναι οι  τουαλέτες του σχολείου. 
''Αντιμετωπίζοντας για καιρό σοβαρά προβλήματα στις τουαλέτες του σχολείου μας με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών και παρά τα συνεχή διαβήματα μας προς τις προηγούμενες και σημερινές αρμόδιες αρχές του Δήμου Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε διαμαρτυρία για να κάνουμε γνωστό το πρόβλημα που υπάρχει. Την απαράδεκτη αυτή κατάσταση διαπίστωσε με αυτοψία και ζήτησε άμεσες παρεμβάσεις και η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τον Οκτώβριο του 2018. Έτσι την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 08:00 πμ. θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του σχολείου μας μαζί με τους μαθητές – παιδιά μας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αυτά δεν θα εισέλθουν στις τάξεις. Παρακαλούμε για την δημοσιογραφική κάλυψη της διαμαρτυρίας έτσι ώστε να ακουστεί το δίκαιο αίτημα μας και να ανακατασκευαστούν ολικά και άμεσα οι τουαλέτες του σχολείου μας'', αναφέρει η ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 90ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Γονείς και μαθητές θα συγκεντρωθούν   στην είσοδο του 90ού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, του σχολείου μας, ενώ στη συνέχεια τα παιδία θα απέχουν από τα μαθήματά τους τις 2 πρώτες σχολικές ώρες, ως ένδειξη διαμαρτυρίας ''για τις κακοδιατηρημένες και μέρα με τη μέρα εξαιρετικά πιο επικίνδυνες για την υγεία και ασφάλεια των μαθητών μας σχολικές τουαλέτες. Η αποχή θα συνεχιστεί και σε άλλες ώρες τις επόμενες εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες για ολική ανακατασκευή των τουαλετών του σχολείου μας. Την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τουαλέτες διαπίστωσε με αυτοψία που έκανε και το τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τον Οκτώβριο του 2018, το οποίο με έγγραφό του ζητά από τον Δήμο να προβεί σε μαζικές ανακατασκευές, επισκευές και λειτουργικές αντικαταστάσεις στις τουαλέτες του σχολείου'', προσθέτει ο Σύλλογος στην ίδια ανακοίνωση.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
seleo

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news