facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Είχαν ληστέψει μέχρι και τον μηχανοδηγό διερχόμενης αμαξοστοιχίας στη Θήβα!

Εξόρμηση στον τσιγγάνικο καταυλισμό στο Πυρί, λίγο έξω από τη Θήβα, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Βοιωτίας και των γύρω νομών, μετά τις δεκάδες καταγγελίες για ανεξέλεγκτη δράση κακοποιών, οι οποίοι σταματούν ακόμη και διερχόμενα αυτοκίνητα για να ληστέψουν τους οδηγούς!

Στο πλαίσιο της εξόρμησης εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές ομάδες, τα μέλη των οποίων ενέχονται στη διάπραξη ληστειών και κλοπών στην πόλη της Θήβας, στην αερογέφυρα του Πυρίου και γύρω από τον οικισμό.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της πρώτης εγκληματικής σπείρας, όλοι ανήλικοι, τρεις 15χρονοι και ένας 16χρονος, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο ακόμη, ηλικίας 15 και 14 ετών. Επίσης, συνελήφθη ένας 30χρονος ως μέλος της δεύτερης σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρία ακόμη μέλη της, ηλικίας 40, 18 και 16 ετών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών:

Τα μέλη της πρώτης σπείρας από τις 26 Οκτωβρίου 2019 είχαν κάνει μια ληστεία, οκτώ κλοπές και μια απόπειρας κλοπής, κυρίως σε βάρος οδηγών διερχόμενων οχημάτων. Επιπλέον, ενέχονται σε μία ακόμη απόπειρα κλοπής, σε βάρος μηχανοδηγού αμαξοστοιχίας, στην περιοχή της Βοιωτίας!

Τα μέλη της δεύτερης σπείρας, από τις 16 Νοεμβρίου 2019 ενέχονται σε μια ληστεία και δύο αρπαγές τσαντών από πεζές γυναίκες. Συνολικά, κατά τη διάρκεια της ευρείας κλίμακας επιχείρησης, ελέγχθηκαν 84 άτομα και πέντε οχήματα, προσήχθησαν 31 άτομα και διενεργήθηκαν έντεκα έρευνες σε οικίες, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Η “λεία” των κακοποιών περιλαμβάνει κυρίως χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

astinomiko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news