facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Συναγερμός για το μπαράζ εμπρησμών ΙΧ κάθε βράδυ στην Αττική

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Χρυσοχοΐδη σήμερα στην ΓΑΔΑ, έπειτα από το φοβερό εμπρηστικό μπαράζ που σημειώθηκε κατά την διάρκεια τις νύχτας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με 20 καμμένα αυτοκίνητα, τα περισσότερα κατεστραμμένα ολοσχερώς.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την ΓΑΔΑ, καθώς φαίνεται να θορυβήθηκε από τα καθημερινά εμπρηστικά μπαράζ που εκθέτουν την Αστυνομία και διαπράττονται βέβαια με φόντο την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τις εκκενώσεις των καταλήψεων.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, την Ασφάλεια, αλλά και την ΓΑΔΑ, δίνοντας εντολές για αυξημένη επαγρύπνηση, εντατικές περιπολίες και πλήρη αξιοποίηση της ενισχυμένης πλέον ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανησυχία, τόσο των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ όσο και της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου, είναι το δεδομένο πως οι εμπρηστές λειτουργούν με όρους συνωμοτικούς και σαφώς “Αντάρτικου Πόλεων”, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εν δυνάμει “φυτώριο” μελλοντικών μελών τρομοκρατικών οργανώσεων.

“Όσο θα συνεχίζονται αυτές οι επιθέσεις, τόσο αυτοί οι “νέοι” θα “εκπαιδεύονται” σε πραγματικές συνθήκες και όταν θα είναι έτοιμοι, τότε θα ακολουθήσουν ένα διαφορετικό ένοπλο μονοπάτι”, λέει με νόημα στο Newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Για το λόγο αυτό οι εντολές και οι προτεραιότητες που έθεσε ο Υπουργός είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη τους, και βέβαια τα μέτρα αποτροπής τέτοιων ενεργειών, με πυκνές περιπολίες εποχούμενες και πεζές.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news