facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Εκτεθειμένη η ΕΛ.ΑΣ. που επέτρεψε να «αλωνίζει» ο Ρουβίκωνας

Βαρύτατα εκτεθειμένη είναι η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης μετά την επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων εναντίον των γραφείων του ομίλου ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ.

Μόλις 300 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου, το καλύτερα φρουρούμενο σημείο της Αθήνας, και ακριβώς απέναντι από το σπίτι της αδελφής του πρωθυπουργού, της Ντόρας Μπακογιάννη, οι «μπαχαλάκηδες» έδρασαν ανενόχλητοι χωρίς να τους εμποδίσει κανείς. Μάλιστα μπήκαν με τον κωδικό εισόδου που ήδη γνώριζαν.

Τη χθεσινή νύχτα που υποτίθεται ότι ίσχυαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πρωτεύουσας λόγω της επίσκεψης του στρατάρχη Χαφτάρ, μια ομάδα 15 κουκουλοφόρων σεργιάνιζε στην περιοχή χωρίς να γίνει αντιληπτή από τις αρχές Ασφαλείας.

Εισέβαλαν στα γραφεία, ολοκλήρωσαν το καταστροφικό τους έργο και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς! Οι εργαζόμενοι δεν προστατεύθηκαν από κανέναν την ώρα που εκτελούσαν το λειτούργημά τους.

Η Αστυνομία εμφανίστηκε στα γραφεία αρκετή ώρα μετά την επίθεση, όταν πλέον ήταν πολύ αργά. Το ίδιο ακριβώς που είχε συμβεί πριν από λίγες εβδομάδες, όταν είχαν δεχθεί και άλλη επίθεση από «μπαχαλάκηδες», που όμως δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο κτίριο.

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news