facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ναύαρχος Λιβύης: Ανάρτηση–βόμβα στα ελληνικά για προδότες (ΦΩΤΟ)

Ανάρτηση–βόμβα έκανε στα ελληνικά πριν από λίγη ώρα, στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Ναύαρχος Φαράζ αλ-Μαχντάουι.

Ο Ναύαρχος στην ανάρτησή του με πράσινο φόντο έγραψε «η πατρίδα είναι μια κόκκινη γραμμή για την οποία πεθαίνουμε, προδότες». Κάτω από την ανάρτηση, υπάρχουν «likes» από πολλούς Έλληνες αξιωματικούς εν αποστρατεία. 
Ο φιλέλληνας Λίβυος αξιωματικός είναι στο πλευρό του Στρατάρχη Χαφτάρ. Επισκέφθηκε πρόσφατα την Κύπρο, μαζί με τον Πρόεδρο του λιβυκού κοινοβουλίου. Σε αποκλειστική συνέντευξή του στην «Σημερινή» δήλωσε πως στη Λιβύη πολεμούν κατά των τζιχαντιστών που στέλνει η Τουρκία. Σχετικά με τις εξελίξεις στην ΑΟΖ, είπε πως «μόλις πάρουμε την κυβέρνηση, ακυρώνουμε το μνημόνιο με Τουρκία».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναύαρχος Μαχντάουι συνδέεται άρρηκτα με την Ελλάδα, καθώς αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ομιλεί άρτια την ελληνική γλώσσα και διατηρεί άριστες σχέσεις με τη στρατιωτική ηγεσία. 
Ο Αρχηγός του ΠΝ της Λιβύης βρέθηκε στην Κύπρο...Ο Ναύαρχος Μαχντάουι είναι απόφοιτος της ΣΝΔ, ομιλεί άρτια την ελληνική γλώσσα. Μίλησε με κολακευτικά λόγια στον αείμνηστο Αρχπχο Ανδρέα Ιωαννίδη,που έχασε τη ζωή του στο Μαρι το 2011. Για περισσότερα http://www.army.gov.cy/el/announcements/details/event-920 


View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ανέφερε πως:
«Ο Ναύαρχος Μαχντάουι συνδέεται με την Ελλάδα, είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ομιλεί άρτια την ελληνική γλώσσα και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον αείμνηστο Αρχιπλοίαρχο Ανδρέα Ιωαννίδη με τον οποίο ήταν στον ίδιο θάλαμο για ένα χρόνο. Επεσήμανε το έντονο αποτύπωμα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού στη χώρα του αλλά και το αντίστοιχο χριστιανικό καθώς όπως είπε, ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Μάρκος είναι Λιβυκής καταγωγής.»

sigmalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news