facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των αγροτών πάνω στον Ε65 - Παρατάσσουν τα τρακτέρ στον παράδρομό του (Βίντεο)

"Μπλόκο" στο Ε65 θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν σήμερα Δευτέρα (27/1) οι αγρότες της περιοχής της Καρδίτσας ωστόσο όπως και στις 4 Δεκεμβρίου 2019 φαίνεται πως δεν θα τα καταφέρουν όμως καθώς στο σημείο του κόμβου υπάρχει ήδη αστυνομία που με παρατεταγμένες "κλούβες" δεν επιτρέπει την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο.
Στο σημείο δεν έχουν φθάσει ακόμα τα τρακτερ κάτι που όμως αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα. Η κυκλοφορία στον Ε65 γίνεται κανονικά προς ώρας και στις δύο κατευθύνσεις.
.
Η κινητοποίηση των αγροτών εντάσσεται στην απόφαση της πανθεσσαλικής σύσκεψης που έγινε στα Φάρσαλα πριν μια εβδομάδα όπου αποφασίσθηκαν αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε Τύρναβο, Φάρσαλα και Πλατύκαμπο. Στα Φάρσαλα ωστόσο το πρωί αποφασίσθηκε η ακύρωση της κινητοποίησης.

Λίγο μετά τις 12 έφθασαν στο σημείο τα πρώτα τρακτέρ από την περιοχή των Σοφάδων και τα οποία σταμάτησαν με τις υποδείξεις της τροχαίας.
Ανανέωση 12.25 Σε εξέλιξη προσπάθεια να προσπεράσουν τις εισόδους του Ε65 που είναι κλειστές με οχήματα της ΕΛΑΣ από διπλανά χωράφια με τα αγροτικά τους μηχανήματα έχουν ξεκινήσει οι αγρότες. Στην προσπάθειά τους βεβαια αυτή έχουν να ξεπεράσουν και τα εμπόδια από τις πλαϊνές μπάρες ασφαλείας που υπάρχουν στον αυτοκινητόδρομο ο οποίος να σημειώσουμε ότι είναι ακόμα σε κυκλοφορία.
Ανανέωση 12.40 Οι αγρότες κατάφεραν να περάσουν από ένα σημείο που ήταν κλειστός ο παράδρομος με λεωφορείο της αστυνομίας και πλέον επειχειρούν να μπουν στον Ε65 από τις εξόδους (αντί για τις εισόδους). 4 τρακτέρ κατάφεραν και πέρασαν πάνω στο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Τρίκαλα. Στη συνέχεια τα υπόλοιπα ανεκόπηκαν από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Ανανέωση 12.55 Οι αγρότες ανεβαίνουν χωρίς αγροτικά μηχανήματα πάνω στον Ε65 στο ρεύμα προς Τρίκαλα για να κάνουν συνέλευση. Τέσσερα τρακτέρ παραμένουν εντός του Ε65.
Ανανέωση 13.35 Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κ. Τζέλλας τόνισε ότι οι αγρότες υλοποίησαν τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί σε προηγούμενο χρονικό διάστημα ώστε να ανέβουν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους πάνω στον Ε65. Κάλεσε την Κυβέρνηση να σκύψει στα προβλήματα των αγροτών και ζήτησε μεγαλύτερη ακόμα συμμετοχή των αγροτών στον κόμβο.
Οι αγρότες ολοκλήρωσαν την διαμαρτυρία τους πάνω στον Ε65 και πλέον παρατάσσουν τα τρακτέρ τους στο παράπλευρο οδικό δίκτυο όπως έγινε στις 4 Δεκεμβρίου. Από τον αυτοκινητόδρομο κατέβηκαν και τα τέσσερα τρακτέρ που είχαν καταφέρει να "σπάσουν" τον αστυνομικό κλοιό και παρατάχθηκαν δίπλα στα υπόλοιπα.
karditsalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news