facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος για τη δολοφονία του νονού του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 21χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Ανακριτής και εισαγγελέας με ομόφωνη γνώμη αποφάσισαν την προφυλάκιση του νεαρού. Παράλληλα, οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν ο 21χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Την ώρα της μεταγωγής του κατηγορούμενου δημιουργήθηκε ένταση καθώς ο νεαρός αρνιόταν να βγει από το αυτοκίνητο της αστυνομίας καλώντας σε βοήθεια.

Ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας, εμφανίζεται να ισχυρίζεται πως σκότωσε τον άτυχο άνδρα την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Πανδώρου, στα Πετράλωνα.

Το φονικό όπλο ήταν ένας μπαλτάς ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο πατάρι του σπιτιού. Με τον μπαλτά ο νεαρός φέρεται να τεμάχισε τον νονό του και στη συνέχεια, όπως ομολόγησε, έβαλε τα μέλη σε τέσσερις σακούλες και τα πέταξε στα σκουπίδια. Ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι αιτία του εγκλήματος ήταν το γεγονός πως ο νονός του κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news