facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη 08 Ιανουαρίου – Δείτε σε ποιες περιοχές

Η κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες ώρες τη χώρα έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις. Την ίδια στιγμή, και λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα και με ανακοινώσεις Δήμων, αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, κάποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Οι αρχές μέχρι και την εξασθένηση των ακραίων καιρικών φαινομένων ζητούν από τους πολίτες, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Λιμενικό κ.λπ. Επίσης να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες με τα οχήματά τους, ιδιαίτερα σε περίπτωση εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων, καθώς και να αποφεύγουν τη διέλευση από χείμαρρους πεζή ή με οχήματα ακόμη και αρκετές ώρες μετά την εκδήλωση της βροχόπτωσης. Δείτε σε ποιες περιοχές θα μείνουν τα σχολεία κλειστά.
Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία από αύριο Τετάρτη 08 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου τα σχολεία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, σύμφωνα με το Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, λόγω προβλημάτων που έχουν καταγραφεί σε σχολικές υποδομές αλλά και λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών στον Δήμο.
Δήμος Μυλοποτάμου: Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπεύθυνου Παιδείας Δήμου Μυλοποτάμου Μανούσου Κλάδου μετά την απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινου αποφασίστηκε ότι: «τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων».
Δήμος Ανωγείων: Κλειστός θα είναι αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, και ο παιδικός σταθμός του Δήμου θα είναι κλειστός ενώ ανάλογα με τη πορεία των φαινομένων θα ληφθεί ανάλογη απόφαση τις επόμενες ώρες και για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Θήβα: Κλειστά θα παραμείνουν ορισμένα σχολεία στη Θήβα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, λόγω της χιονόστρωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων, έπειτα από απόφαση του δημάρχου Γιώργου Αναστασίου, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:
των Δημοτικών Ενοτήτων Πλαταιών και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων θα παραμείνουν κλειστά
των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας και Θίσβης θα λειτουργήσουν από ώρα 09.00.
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί (Θήβας και Βαγίων) του Δ.Ο.Θ. θα λειτουργήσουν κανονικά.
Βίλια
Με απόφαση της δημοτικής Αρχής τα σχολεία στις περιοχές Βιλίων και Ερυθρών θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.
Μυτιλήνη
Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας, τα σχολεία των χωριών στον χιονισμένο ορεινό όγκο του Ολύμπου της Λέσβου θα παραμείνουν κλειστά. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δήμου Μυτιλήνης δεν θα λειτουργήσουν τα παρακάτω σχολεία: Το νηπιαγωγείο Αγιάσου, το δημοτικό Αγιάσου, το γυμνάσιο Αγιάσου, το λύκειο Αγιάσου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Μεγαλοχωρίου.
Φλώρινα
Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα την Τετάρτη 8, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα όρια όλου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο 8 Ιανουαρίου 2020.
Γρεβενά
Στον Δήμο Γρεβενών, με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00 π.μ.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, καλό είναι να αναζητήσετε σχετική ενημέρωση από τις κατά τόπους Περιφέρειες και Δήμους, στις επίσημες ιστοσελίδες τους ή στις επίσημες σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news