facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι πυρόπληκτες περιοχές

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κήρυξε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, τις περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Συγκεκριμένα, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας κήρυξε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνας, τη Δημοτική Ενότητα Κονίστρων και τη Δημοτική Ενότητα Ταμυνέων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 04-07-2019 στις παραπάνω περιοχές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/mononews
Διαβάστε Περισσότερα » "Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι πυρόπληκτες περιοχές"

Κουφοντίνας για απόρριψη της άδειάς του: Αυθαίρετη η απόφαση των δικαστών του Βόλου

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την απόρριψη για τρίτη φορά του αιτήματός του για χορήγηση της 7ης κατά σειρά άδειας του από το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου σε σημερινή δήλωσή του στρέφεται κατά των δικαστών του Βόλου, οι οποίοι όπως αναφέρει, αγνόησαν επιδεικτικά τον Άρειο Πάγο και αυτό καθώς είχαν «την άμεση στήριξη, από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομουστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών».

Παράλληλα, κάνε λόγο για «δόλια απαίτηση για δήλωση μετάνοιας» από την πλευρά των δικαστών.

Η πλήρης δήλωση του Δημήτρη Κουφοντινα έχει ως εξής:

« Όπως αναμενόταν, οι δικαστές του Βόλου έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και αυθαίρετο νήμα, ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμα τους.

Σα να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα, σαν να μην έφτασε να το αναιρέσει ο Άρειος Πάγος ως αντιφατικό και νομικά εσφαλμένο, επιμένουν ξανά με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο, με τις ίδιες διαστρεβλώσεις της αλήθειας, με την ίδια στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους , με τα ίδια ξανά φρονηματικά επιχειρήματα (παρότι διακηρύσσουν την ίδια στιγμή τον σεβασμό στην ελευθερία της σκέψης), την ίδια απαίτηση για ιδεολογική μεταστροφή (παρότι διακηρύσσουν το δικαίωμα στις πεποιθήσεις ) την ίδια ξανά δόλια απαίτηση για δήλωση μετάνοιας .

Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη , από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομουστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών.

Η απόφαση τους αυτή δικαιώνει άλλη μια φορά όσους μιλούν για ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη .

Δημήτρης Κουφοντίνας

Κασσαβέτεια , 6/7/2019».

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Κουφοντίνας για απόρριψη της άδειάς του: Αυθαίρετη η απόφαση των δικαστών του Βόλου"

Χωρίς διόδια οι αυτοκινητόδρομοι μέχρι το πρωί της Δευτέρας

Χωρίς να καταβάλουν διόδια θα διέρχονται, από τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, οι πολίτες σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους της χώρας προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους προς τον τόπο όπου ψηφίζουν.

Συγκεκριμένα σε σχετική απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης αναφέρεται πως για «για τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, όλα τα οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης θα διέρχονται ελεύθερα, χωρίς την καταβολή διοδίων, από τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων των αυτοκινητοδρόμων όλων των έργων παραχώρησης, από την δωδεκάτη πρωινή (12.00 π.μ.) της 6ης Ιουλίου μέχρι την ογδόη πρωινή (8.00 π.μ.) της 8ης Ιουλίου 2019».

euro2day
Διαβάστε Περισσότερα » "Χωρίς διόδια οι αυτοκινητόδρομοι μέχρι το πρωί της Δευτέρας"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news