facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Δεύτερη δημοσκόπηση: Προβάδισμα 9,2 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

Σταθερό και ισχυρό προβάδισμα 9,2 μονάδων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Open, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Mind» με την Έλλη Στάη.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 32,4%, έναντι 23,2% που έχει η κυβερνητική παράταξη. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 6,5%, το ΚΚΕ με 4,8%, η Χρυσή Αυγή με 3,8%, ενώ στη Βουλή μπαίνουν, με ποσοστό 3,5%, τόσο το Μέρα 25 του Γιάνη Βαρουφάκη όσο και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, που «πιάνει» το... μαγικό όριο εισόδου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς μετρήθηκε στο 3% -ήτοι, σχηματίζεται επτακομματική Βουλή.

Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή, η ΝΔ «πιάνει» ποσοστό 29,8% και προηγείται με διαφορά 8,5 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ, που ακολουθεί με 21,3%. Το ΚΙΝΑΛ είναι και πάλι τρίτο με 6%, το ΚΚΕ ακολουθεί με 4,4%, η Χρυσή Αυγή με 3,5, το Μέρα 25 με 3,2%, ενώ η Ελληνική Λύση μένει «εκτός νυμφώνος», καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 2,7%. 

Αναφορικά με την εκτίμηση για την κατανομή των εδρών, η Νέα Δημοκρατία υπολογίζεται ότι θα αριθμεί από 149 έως 161 στη νέα Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί μεταξύ 71 και 81, το Κίνημα Αλλαγής από 18 έως 22, το ΚΚΕ από 12 έως 16, η ΧΑ από 10 έως 15, το Μέρα 25 από 0 έως 12 και η Ελληνική Λύση από 0 έως 10. 

gkal1
gkal2
gkal3
gkal4
Δείτε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση 

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Δεύτερη δημοσκόπηση: Προβάδισμα 9,2 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία"

Ευ. Αποστολάκης: Σε «θερμό» επεισόδιο θα είμαστε μόνοι μας

«Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς, δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να ανησυχούμε. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, όλη η Ευρώπη και η Αμερική προσπαθούν να σταματήσουν αυτή τη δραστηριότητα των Τούρκων. Παράλληλα, εμείς είμαστε σε μία πάρα πολύ καλή κατάσταση και σήμερα μέσα στην κορυφαία Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η πρώτη φορά που κουβεντιάζουν για μέτρα, γιατί και μετά τα Ίμια δεν είπε κανείς για μέτρα, αυτό που μας είπαν είναι "πηγαίνετε να τα βρείτε"».

Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha», επισήμαεν ότι ο Τούρκος πρόεδρος «δεν σταματά τις προκλήσεις, ούτε τις δηλώσεις» και πως «απ’ ό,τι φαίνεται τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα ή τουλάχιστον οι ενέργειες που έχουν γίνει δεν αναστέλλουν τις κινήσεις του». Σύμφωνα με τον υπουργό, στις Βρυξέλλες σήμερα, στη Σύνοδο Κορυφής, οι Ευρωπαίοι ηγέτες επεξεργάζονται ένα κείμενο, «το οποίο θα είναι αρκετό σκληρό για την Τουρκία. Απ’ ό,τι μου έχει πει ο πρωθυπουργός, θα πουν για κάποια μέτρα, τα οποία θα ληφθούν στη συνέχεια, εάν δεν αλλάξει κάτι από τις κινήσεις της Τουρκίας» σημείωσε ο κ. Αποστολάκης.

Ο ΥΠΕΘΑ εκτίμησε πως οι Τούρκοι «δεν φαίνεται να έχουν πρόθεση» να πλησιάσουν την ελληνική ΑΟΖ. «Ωστόσο, επειδή πάντα μιλάμε με πιθανότητες, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, γιατί υπάρχουν ενδιάμεσα ένα σωρό άλλα θέματα που θα προκύψουν, όπως οι αποφάσεις που θα παρθούν στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τι θα γίνει με τους Αμερικανούς, με τους οποίους είναι σε μια πολύ μεγάλη κόντρα αυτή τη στιγμή, εξαιτίας των S-400 και των F-35, και αν οι Αμερικανοί πάρουν κάποια μέτρα ή δεν θα πάρουν, δεν ξέρουμε. Όλα αυτά θα δούμε πώς θα εξελιχθούν» υπογράμμισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε και να αφήσουμε» τους Τούρκους, αν επιχειρήσουν να μπουν σε ελληνική θαλάσσια περιοχή, πχ στο Καστελόριζο.

Σε δημοσιογραφική επισήμανση ότι «δεν έχουμε αντιδράσει ως χώρα, παρά το γεγονός ότι οι Τούρκοι βρίσκονται μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ και κάνουν γεώτρηση», ο υπουργός ξεκαθάρισε πως «πριν φτάσουμε σε στρατιωτικά μέτρα, πρέπει να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν από τη διπλωματική οδό. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε αυτή τη φάση. Αυτά έχουν συζητηθεί αρκετό καιρό πριν και με την Κύπρο, και έχουμε κουβεντιάσει και τα πιθανά σενάρια, και τις πιθανές αντιδράσεις. Δεν έχουμε ξαφνιαστεί, είναι κάτι που το περιμέναμε κι έχουμε κάνει και τις ανάλογες προετοιμασίες» δήλωσε.

Σε ερώτηση αν η Ελλάδα έχει λάβει διαβεβαιώσεις, είτε από τους Αμερικανούς, είτε από τους Ευρωπαίους, ότι στην περίπτωση ενός θερμού επεισοδίου θα έχει και έμπρακτη στήριξη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης απάντησε ότι «δεν υπάρχει τέτοια υπόσχεση, ούτε τέτοια υπόθεση προς το παρόν, αλλά εγώ έχω ξαναπεί ότι όταν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι, ας υπολογίζουμε κατ’ αρχήν ότι θα είμαστε μόνοι μας». Όπως εξήγησε, «αυτό που έχουμε περάσει σαν εικόνα και στους Αμερικανούς και σε όλους τους φίλους μας είναι ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι όπως είναι, πρέπει να βρεθούν τρόποι να σταματήσει η Τουρκία αυτές τις προκλητικές ενέργειες, διότι όταν θα φτάσει στην περίπτωση του Καστελόριζου, εκεί πλέον δεν υπάρχουν επιλογές. Εκεί η κατάσταση θα έχει γίνει πιο δύσκολη. Αν, λοιπόν, θέλουν να βοηθήσουν να μη συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να το κάνουν από τώρα. Αυτή είναι η βοήθεια στην οποία προσβλέπουμε από τους συμμάχους μας και βέβαια στην αποτρεπτική ισχύ που προκύπτει από το γεγονός ότι έχουμε φτιάξει ισχυρές συμμαχίες», που «υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή τα δικαιώματα της Κύπρου και προσπαθούν - και με δηλώσεις και με πιέσεις, με όλους τους τρόπους - να αποτρέψουν τους Τούρκους να συνεχίσουν αυτό που κάνουν».

Ο ΥΠΕΘΑ ξεκαθάρισε πως ο Ελληνικός Στρατός «είναι έτοιμος» να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη τουρκική πρόκληση. Είπε, πάντως, πως «η αναλογία (στρατιωτικών) δυνάμεων έχει διαταραχθεί, αυτά που ξέραμε για τους συσχετισμούς έχουν αλλάξει. Τα τόσα χρόνια κρίσης, οπωσδήποτε έχουν δημιουργήσει ένα πρόβλημα, γιατί παγώσαμε όλα μας τα καινούργια προγράμματα. Όμως έγινε ένα νοικοκύρεμα, μαζέψαμε τα κομμάτια μας και καταφέραμε αυτή τη στιγμή με πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων που είχαμε και των προϋπολογισμών να κρατήσουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και σε μία πολύ καλή επιχειρησιακή ικανότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις. Κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι έχουμε κρατήσει ένα τέτοιο επίπεδο. Επομένως, τηρουμένων των αναλογιών, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε εξαιρετική κατάσταση, γιατί η προσπάθειά μας ήταν, αφού δεν μπορούσαμε να πάμε σε καινούρια προγράμματα, να κρατήσουμε τα συστήματα και τα μέσα λειτουργικά κι επιχειρησιακά. Κι αυτό έγινε, γιατί το προσωπικό είναι εξαιρετικό, είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και το πήραν προσωπικά» επισήμανε.

Αναφερόμενος στην πιθανή προμήθεια των S-400 ή των F-35 από την Τουρκία, σχολίασε πως «δεν είναι ευχάριστο να αποκτά τέτοιες δυνατότητες» η γειτονική χώρα. Όπως είπε, «αυτή τη στιγμή το θέμα των S-400 είναι πάρα πολύ σοβαρό, ήδη (οι Τουρκοι) επικαλούνται ότι είναι ένα αμυντικό σύστημα και είναι αμυντικό σύστημα, αλλά η ομπρέλα κάλυψης που έχει, εάν τοποθετηθούν στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο κοντά, εμείς είμαστε μέσα σε αυτή την ομπρέλα. Τώρα τα F-35 είναι ένα αεροσκάφος, 5ης γενιάς, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα. Το F-35 δεν αντιμετωπίζεται με F-35, αντιμετωπίζεται με μοντέρνα συστήματα εγκαίρου προειδοποιήσεως και εντοπισμού με ένα καλύτερο αντιβληματικό σύστημα και βέβαια σιγά-σιγά πρέπει να μπούμε και εμείς στη νέα γενιά αεροσκαφών...» ανέφερε ο ΥΠΕΘΑ.

naftemporiki
Διαβάστε Περισσότερα » "Ευ. Αποστολάκης: Σε «θερμό» επεισόδιο θα είμαστε μόνοι μας"

Σύνοδος Κορυφής: Για «στοχευμένα μέτρα» προειδοποιούν την Τουρκία οι «28»

Σκληρότερο από αυτό που αρχικώς αναμενόταν είναι το κείμενο συμπερασμάτων που υιοθέτησαν οι «28» ηγέτες της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, αναφορικά με τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Αυτό που φαίνεται να αλλάζει, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, είναι ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υποστηρίζει πλέον ακόμα και τη λήψη «στοχευμένων μέτρων» κατά της Τουρκίας - ήτοι, «απειλεί» με τη λήψη μέτρων κατά συγκεκριμένων προσώπων ή/και εταιρειών. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το τελικό κείμενο που υιοθέτησε η ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής ∆ράσης θα κληθεί να προτείνει συγκεκριµένα, στοχευμένα µέτρα για τις παράνοµες δράσεις της Τουρκίας. 

Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι προτάσεις να κινηθούν στο ίδιο πλαίσιο µε τα µέτρα που επιβλήθηκαν για την Κριµαία. Κυρώσεις, δηλαδή, σε βάρος προσώπων ή/και της εταιρείας, ακόμα και συλλήψεις υπευθύνων ή απαγόρευση εισόδου συγκεκριµένων προσώπων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κρίσιμη για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών συνεχίζεται αυτή την ώρα με το δείπνο των ηγετών, με την Αθήνα και την Λευκωσία να πιέζουν την ΕΕ  να λάβει μέτρα, που θα στείλουν ένα σαφές και ισχυρό μήνυμα αποτροπής ενάντια στην προκλητικότητα και τις παράνομες γεωτρήσεις της Άγκυρας εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τους ηγέτες της ΕΕ να υιοθετούν ένα «χλιαρό» κείμενο συμπερασμάτων κατά της Τουρκίας, δίχως δεσμεύσεις και χρονοδιάγραμμα για τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων, νεώτερες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι οι κυπριακές πιέσεις κατά το δείπνο των ηγετών της ΕΕ «καρποφόρησαν» και έτσι το κείμενο που τελικά θα υιοθετηθεί, θα είναι σκληρότερο του αρχικώς αναμενομένου, καλώντας την Τουρκία να απέχει από τις προκλητικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ και την Ανατολική Μεσόγειο, που την απομακρύνουν περαιτέρω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κάλεσε σε έμπρακτη στήριξη της Λευκωσίας από τους Ευρωπαίους ηγέτες, την ώρα που η Άγκυρα στέλνει και δεύτερο γεωτρύπανο στις κυπριακές θαλάσσιες ζώνες, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να σταλεί ένα σαφές μήνυμα προς την Τουρκία ότι θα έχει συνέπειες για τις παραβιάσεις της

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο σχέδιο συμπερασμάτων, οι «28» αναφέρουν ότι η ΕΕ «θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κύπρου, σύμφωνα με το σχέδιο συμπερασμάτων, και καλωσορίζει την πρόσκληση του Συμβουλίου Γενικών υποθέσεων προς την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) να υποβάλουν χωρίς καθυστέρηση επιλογές για κατάλληλα μέτρα».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, οι «28» τονίζουν: «Όσον αφορά τις συνεχιζόμενες παράνομες δραστηριότητες γεωτρήσεων στην Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, η ΕΕ θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, όπως περιγράφεται στα συμπεράσματα του Συμβουλίου της 18ης Ιουνίου 2019, και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί κατάλληλα και με πλήρη αλληλεγγύη προς την Κύπρο. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλωσορίζει την πρόσκληση προς την Κομισιόν και την ΕΥΕΔ να υποβάλουν χωρίς καθυστέρηση επιλογές για κατάλληλα μέτρα».



Σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση του θέματος, το κείμενο μπορεί να βελτιωθεί ή να επεκταθεί, όταν τεθεί υπόψη των Ευρωπαίων ηγετών. Προς αυτήν την κατεύθυνση εξάλλου συνεχίζονται οι πιέσεις τόσο από κυπριακής όσο και από ελληνικής πλευράς, ενώ ο κ. Αναστασιάδης συναντήθηκε νωρίτερα με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος ανέφερε ότι αναμένει από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να επιβεβαιώσει την πλήρη αλληλεγγύη του προς την Κύπρο και την ετοιμότητα να ανταποκριθεί κατάλληλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κύπριος πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Τουσκ και για τα τεκταινόμενα γύρω από τις ανακοινώσεις του ψευδοκράτους για άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. 

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία να σταματήσει αμέσως την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και τις παράνομες δραστηριότητες εντός της ΑΟΖ της Κύπρου. «Διότι παραβιάζοντας την κυπριακή κυριαρχία, παραβιάζει την ευρωπαϊκή κυριαρχία και θα εξετάσουμε κάθε πιθανότητα, ώστε, στην περίπτωση που δεν υπάρξει άμεσος τερματισμός αυτών των παραβιάσεων, να υπάρξουν τα κατάλληλα μέτρα, οι κατάλληλες κυρώσεις, διότι το μήνυμα πρέπει να είναι σαφές. Όποιος παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, θα έχει συνέπειες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Σύνοδος Κορυφής: Για «στοχευμένα μέτρα» προειδοποιούν την Τουρκία οι «28»"

Τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια

Τα πλήρη ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια:
Α’ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Μαθηματικός
  • ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ιατρός
  • ΒΑΡΣΑΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Εκπαιδευτικός
  • ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δικηγόρος
  • ΖΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Προπονήτρια Κολύμβησης
  • ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Κλωστοϋφαντουργός-Διακοσμήτρια
  • ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Επιχειρηματίας-Έμπορος
  • ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Άνεργος
  • ΚΛΙΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
  • ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Μηχανολόγος-Μηχανικός/Ενεργειακός Επιθεωρητής
  • ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Τοπογράφος-Μηχανικός ΕΜΠ
  • ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Διπλωματούχος Μηχανικός
  • ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημοσιογράφος
  • ΤΖΕΜΠΕΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δικηγόρος
Β1’ ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ   
  • ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Βουλευτής
  • ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Απόστρατος αξιωματικός Ε.Σ.
  • ΚΑΝΤΗΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ Ελεύθερη επαγγελματίας
  • ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ Νοσηλεύτρια
  • ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ Μηχανολόγος-Μηχανικός
  • ΜΠΑΓΟΥΡΔΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Οικονομολόγος
  • ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Συνταξιούχος υποστράτηγος Ε.Α.
  • ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ Επιχειρηματίας
  • ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΤΣΙΛΙΒΙΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΙΩΑΝΝΟΥ Συνταξιούχος
  • ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Επιχειρηματίας-Οικονομολόγος
  • ΧΑΛΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ Παραγωγός βιολογικών προϊόντων
Β2’ ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ      
  • ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ Βουλευτής
  • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Αρχαιολόγος-Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΚΑΡΓΙΑΤΛΗ ΝΙΚΗ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Υδραυλικός
  • ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΜΟΧΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Επιχειρηματίας
  • ΧΑΛΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ Συνταξιούχος Ε.Τ.Ε.
Β3’ ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Μαθηματικός
  • ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Δικηγόρος
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Επιχειρηματίας
  • ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Επιχειρηματίας
  • ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Τραπεζικός Υπάλληλος
  • ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΣΤΕΛΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αρχιτέκτονας
  • ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ Έμπορος
  • ΚΟΥΣΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Λογίστρια
  • ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΚΑΝΑΒΑΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ Μεσίτης-Ηθοποιός
  • ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσιογράφος
  • ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ Νομικός
  • ΠΑΛΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ελεύθερη Επαγγελματίας
  • ΜΠΑΡΑΜΠΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ Ιατρός
  • ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Επιχειρηματίας
  • ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΛΓΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΜΟΥΣΤΕΛΟΓΛΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ του ΚΟΣΜΑ Συνταξιούχος ΝΑΤ
Α’ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • ΑΓΓΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΟΥ Συνταξιούχος
  • ΓΚΙΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Γεωπόνος
  • ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Εκπαιδευτικός
  • ΚΥΒΡΙΚΟΣΑΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δικηγόρος
  • ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ Ηθοποιός
  • ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ ΑΝΘΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  • ΡΕΜΠΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ Παιδαγωγός
Β’ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ     
  • ΓΙΑΝΝΟΓΚΩΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΚΑΤΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Συνταξιούχος
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Συνταξιούχος
  • ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΛΙΑ Βουλευτής
  • ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   
  • ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ Προπονητής
  • ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΠΑΓΩΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Οικονομολόγος
  • ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ναυτικός
  • ΝΙΑΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ Συνταξιούχος
  • ΞΗΡΑΚΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ Οικιακά
  • ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΑΝΝΟΥ Συνταξιούχος
  • ΠΟΤΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος
Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΑΣΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ Ελεύθερος Επαγγελματίας-Ασφαλίστρια
  • ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ Ηλεκτρονικός
  • ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΝΙΖΑΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΘΩΜΑ Δύτης
  • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Οικονομολόγος
  • ΠΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ Χειρούργος
  • ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Άνεργη
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Μαθηματικός
  • ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Δικηγόρος
  • ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Έμπορος
  • ΤΣΙΟΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Αγρότισσα
ΑΧΑΪΑΣ
  • ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – ΑΒΡΑΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Δικηγόρος
  • ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Κτηνοτρόφος
  • ΖΑΓΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Απόστρατος Π.Α
  • ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑτου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Θεολόγος
  • ΜΠΙΤΣΙΚΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Πολιτικός Μηχανικός
  • ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣτου ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Αυτοκινητιστής
  • ΣΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΦΩΤΙΟΥ, Ξενοδοχοϋπάλληλος
  • ΤΑΧΛΙΑΜΠΟΥΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑτου ΜΙΧΑΗΛ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ, Απόστρατος Π.Α
  • ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ, Γραμματέας
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  • ΚΑΠΕΡΩΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ, Αγρότισσα
  • ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ, Ανχης(ΕΔ) ε.α
  • ΞΙΦΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, Επιχειρηματίας
  • ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΝΝΥ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Ηθοποιός
  • ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΙΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Ιδ. Υπάλληλος
ΗΛΕΙΑΣ
  • ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΚΡΕΣΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΛΑΒΔΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Νοσηλεύτρια
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
  • ΚΑΛΑΘΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΜΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Έμπορος
  • ΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Αγρότης
  • ΡΕΝΤΕΝΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ, Αγρότης
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  • ΑΛΟΙΜΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Επιχειρηματίας
  • ΚΕΤΣΕΑ ΦΡΙΝΤΑ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΞΕΝΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Συν/χος
  • ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Δικηγόρος
ΑΡΚΑΔΙΑΣ 
  • ΒΟΓΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ του ΓΑΒΡΙΗΛ, Συνταξιούχος
  • ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Ηλεκτροσυγκολλητής
  • ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΗΛΙΑ, Συνταξιούχος
  • ΧΑΡΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Έμπορος
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ΒΑΖΑΙΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΓΚΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Οικοδόμος
  • ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Τεχνικός ΔΕΗ
  • ΛΟΥΔΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΜΠΕΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Μάγειρας
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΑΤΤΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ-ΜΙΧΑΗΛ, Ελ.Επαγγελματίας
  • ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Ιδ. Υπάλληλος
  • ΚΩΣΤΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, Οικιακά
  • ΤΖΕΛΕΠΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Ιδ. Υπάλληλος
  • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, Δικηγόρος
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  • ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΛΕΥΚΑΔΑ
  • ΚΟΛΟΓΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
  • ΔΑΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Ελ. Επαγγελματίας
  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ​ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  • ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ιατροδικαστής
  • ΑΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ, Πλοίαρχος Ε.Ν
  • ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΟΛΓΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις-Μεταφράστρια
  • ΚΟΝΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ του ΑΝΔΡΕΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
ΣΑΜΟΣ 
  • ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΖΩΗ, Ιδ. Υπάλληλος
ΧΙΟΣ
  • ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Συνταξιούχος ΝΑΤ
  • ΚΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑτου ΙΩΑΚΕΙΜ, Βρεφονηπιοκόμος
  • ΜΗΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Πλοίαρχος Ε.Ν
ΛΕΣΒΟΣ
  • ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ, Θεολόγος
  • ΓΥΛΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΜΟΣΧΟΥ, Ιδ. Υπάλληλος
  • ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Ιδ. Υπάλληλος
ΧΑΝΙΩΝ
  • ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ελ. Επαγγελματίας
  • ΓΑΡΜΠΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Αγρότης- Κτηνοτρόφος
  • ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Επιχειρηματίας
  • ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Εισοδηματίας
  • ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) τουΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, Επιχειρηματίας
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Αυτοκινητιστής
  • ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Ελ. Επαγγελματίας
  • ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Εισοδηματίας
  • ΠΛΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Πρόεδρος Νεφροπαθών Ηρακλείου, Συνταξιούχος Α.Μ.Ε.Α
  • ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ, Stylist Οίκου Μόδας
  • ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, Μηχανολόγος-Μηχανικός
ΡΕΘΥΜΝΟΥ  
  • ΒΑΜΙΑΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ, Επιχειρηματίας
  • ΚΑΜΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ελ. Επαγγελματίας
  • ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
ΛΑΣΙΘΙΟΥ  
  • ΣΥΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Πιλότος Πολιτικής Αεροπορίας
  • ΣΥΜΕΩΝΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, Ξενοδοχοϋπάλληλος
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
  • ΔΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  • ΒΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ, Οικονομολόγος
  • ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Οικονομολόγος-Βουλευτής
  • ΣΠΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΜΙΧΑΗΛ, Άνεργη
ΦΩΚΙΔΑΣ
  • ΚΟΠΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΛΟΥΚΑ, Ελ. Επαγγελματίας
  • ΛΕΚΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Συνταξιούχος
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
  • ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Συν/χος Αστυνομικός
  • ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Αντισυνταγματάρχης(ΠΒ) ε.α
  • ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • ΚΑΡΓΚΑΤΖΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Άνεργη
  • ΜΙΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑτου ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Συνταξιούχος Τ.Σ.Α
  • ΦΑΣΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΕΥΒΟΙΑΣ
  • ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Συνταξιούχος
  • ΚΑΡΑΓΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Καρδιολόγος
  • ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ, Οδοντίατρος
  • ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Αυτοκινητιστής
  • ΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Οικονομολόγος
  • ΡΑΛΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΧΑΛΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΩ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  • ΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΙΜΩΝΟΣ, Αγρότης
  • ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Ελ. Επαγγελματίας
  • ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, Κομμώτρια
  • ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΕΒΕΛΙΝΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Ιδ. Υπάλληλος
  • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΜΑΝΤΩ) του ΛΑΜΠΡΟΥ, Λογίστρια
  • ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Αστυνομικός
  • ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ, Αγρότης-Βουλευτής
  • ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ, Ιδ. Υπάλληλος
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  • ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΛΕΑΝΔΡΟΥ, Δικηγόρος
  • ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, Τεχνικός Εφαρμογής Η/Υ
  • ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Απόστρατος Αξ. ΕΛ.ΑΣ
  • ΤΑΣΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Γραφίστρια
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  • ΜΙΣΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Οικοδόμος
  • ΜΠΑΜΠΟΥΡΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΑΓΓΕΛΗ, Μαθηματικός
  • ΚΩΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Τουριστικές Επιχειρήσεις
  • ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Συνταξιούχος Τραπεζικός
  • ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Αγρότης
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  • ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΚΑΛΟΥΤΣΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ, Λογιστής
  • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Λογίστρια
  • ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Μηχανικός Αυτοκινήτων
  • ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Αγρότης
  • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μουσικός Παραγωγός-Βουλευτής
  • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος
  • ΣΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Δικηγόρος
ΛΑΡΙΣΗΣ
  • ΖΗΣΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Επιχειρηματίας
  • ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Καθηγητής Αγγλικών
  • ΛΙΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ, Αγρότης
  • ΜΠΙΛΛΗ-ΤΣΙΤΣΕ ΜΑΡΙΑ συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
  • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ελ. Επαγγελματίας
  • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΟΥΚΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Τέως Διοικητής Αγίου Όρους, Τέως Νομάρχης
  • ΠΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Έμπορος-Γαιοκτηνοτρόφος
  • ΤΖΟΥΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ιατρός-Διευθυντής Ακτινολόγος
ΑΡΤΑ
  • ΚΟΣΜΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΛΕΩΝΙΔΑ, Ταγματάρχης Ε.Α.
  • ΤΖΑΛΛΑ ΕΛΕΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Οικιακά
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
  • ΜΙΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΘΩΜΑ, Καθηγήτρια Αγγλικών-Μεταφράστρια
  • ΜΠΑΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ, άνεργος
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  • ΔΟΥΚΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Οικονομολόγος
  • ΛΙΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
  • ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Φιλόλογος
  • ΤΣΙΑΓΚΑΒΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ, Πολιτικός Μηχανικός
  • ΤΣΑΓΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Δικηγόρος
ΠΡΕΒΕΖΑ
  • ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Αστυνομικός ε.α.
  • ΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Καθηγήτρια Αγγλικών
  • ΤΕΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Συνταξιούχος υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας
ΦΛΩΡΙΝΑ
  • ΒΟΓΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ, Ελεύθ.Επαγγελματίας
  • ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΘΕΟΧΑΡΗ, Ιδιωτ.υπάλληλος
ΚΟΖΑΝΗ
  • ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, Συν/χος υπάλληλος ΔΕΗ
  • ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΟΔΥΣΣΕΑ, Δικαστική Επιμελήτρια
  • ΚΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Εργολάβος – Τοπογράφος Μηχανικός
  • ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ, Αγρότης
  • ΤΣΙΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ, Ιδ.υπάλληλος
ΓΡΕΒΕΝΑ
  • ΝΤΟΝΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Ελ.Επαγγελματίας
  • ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ, Ελ.Επαγγελματίας
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
  • ΓΟΥΠΙΔΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ, Αγρότισσα
  • ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Αυτοκινητιστής
  • ΤΟΥΦΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ιδ.υπάλληλος
ΕΒΡΟΣ
  • ΔΙΜΗΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ
  • ΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Κτηνοτρόφος
  • ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ KΩΝ/ΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Μηχανικός
  • ΚΑΡΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Αυτοκινητιστής
  • ΤΣΙΓΓΕΡΛΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιδ.υπάλληλος
ΡΟΔΟΠΗ
  • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Ιδ.υπάλληλος
  • ΝΑΣΟΥΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Οδηγός ΚΤΕΛ
  • ΤΣΟΥΡΝΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ελ.Επαγγελματίας
ΞΑΝΘΗ
  • ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ, Λογιστής – Μελισσοκόμος
  • ΓΚΟΥΤΖΙΜΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ, Αγρότισσα
  • ΓΟΡΙΔΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Συν/χος ΙΚΑ
  • ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ιδιωτ. υπάλληλος
  • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Μηχανικός- κατασκευαστής
ΔΡΑΜΑ
  • ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Ιπτ. Αξ/κός Α.Σ.  Ε.Α
  • ΠΟΥΤΑΧΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΝΘΙΜΟΥ, Ιδιωτ.υπάλληλος
  • ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ανθ/στής  Δ/Β Ε.Α.
  • ΤΣΑΠΑΚΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιδ.υπάλληλος
  • ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΑΒΡΑΑΜ, Λογίστρια
ΚΑΒΑΛΑ 
  • ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Αγρότης
  • ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Ταγματάρχης ε.α.
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Συνταξιούχος- Έμπορος
  • ΤΣΑΦΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΝΕΣΤΗ, Συνταξιούχος -νοσηλεύτρια
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 
  • ΒΑΪΝΔΕΡΛΗ ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Συν/χος ανθοκόμος
  • ΒΛΑΧΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ, Ελ.Επαγγελματίας- π.Βουλευτής
  • ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Συν/χος ΟΣΕ
  • ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ  του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, Υπ/γος ΕΛ.ΑΣ. Ε.Α
  • ΧΑΣΑΠΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ  του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Ελ.Επαγγελματίας
ΗΜΑΘΙΑ
  • ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Συν/χος αγρότης
  • ΕΥΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ  του ΠΑΥΛΟΥ, Ιδ.υπάλληλος
  • ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ
  • ΚΕΪΣΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Αγρότισσα
  • ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ, Αγρότης
  • ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Πολιτικός  Μηχανικός
ΠΕΛΛΑ
  • ΚΑΤΣΑΡΑ – ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιδ.Υπάλληλος
  • ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ  του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Αγρότης
  • ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΣΑΑΚ, Ελ.Επαγγελματίας – π.Βουλευτής
  • ΤΑΠΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ, Ιδ.υπάλληλος
ΚΙΛΚΙΣ
  • ΚΑΛΟΜΟΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, Ιδ.υπάλληλος
  • ΗΛΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΠΑΚΑ), συν/χος ΟΓΑ
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ, Ελ.επαγγελματίας
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣH του ΜΩΫΣΗ, Ελ.επαγγελματίας
  • ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  του ΚΩΝ/ΝΟΥ, Ελ.επαγγελματίας – π.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΙΕΡΙΑ
  • ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ψυκτικός- –Ιδ.υπάλληλος
  • ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ  Αγρότης, πρώην.Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Άνω Αγίου Ιωάννη Πιερίας
  • ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιδ.υπάλληλος
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Φαρμακοποιός
  • ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Αγρότης
  • ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Ελ.Επαγγελματίας
ΣΕΡΡΕΣ
  • ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Μηχανοτεχνίτης -Μηχανολόγος
  • ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Δικηγόρος
  • ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Συν/χος Δημοσίου
  • ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Συν/χος ΟΓΑ
  • ΠΑΤΣΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, Μηχανολόγος Μηχανικός
  • ΤΣΩΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ, Οικοδόμος
aftodioikisi
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news