facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τεντώνει το σχοινί στην Ανατολική Μεσόγειο ο Ερντογάν

Κανένας λόγος δεν θα αποτρέψει την Τουρκία από το να προστατέψει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων στην Ανατολική Μεσόγειο δήλωσε σήμερα το βράδυ ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

powered by Rubicon Project
«Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων», δήλωσε ο Ερντογάν σε ένα δείπνο στην Κωνσταντινούπολη που διοργάνωσε μια τοπική οργάνωση.

Πρόσθεσε ότι ξένες χώρες δεν μπορούν να προχωρούν σε συλλήψεις μελών του πληρώματος πλοίων εξερεύνησης αερίου κοντά στην Κύπρο.

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Τεντώνει το σχοινί στην Ανατολική Μεσόγειο ο Ερντογάν"

Εκβιασμός από τους Τουρκοκύπριους: Το ψευδοκράτος αποφάσισε προσάρτηση της Αμμοχώστου

Την απόφαση να ανοίξει η Αμμόχωστος, η οποία παραμένει κλειστή από το 1974, πήρε το Κοινοβούλιο του ψευδοκράτους.

Οι Τουρκοκύπριοι ανακοίνωσαν πως θα ξεκινήσουν διαβουλεύσεις με την Άγκυρα. Ουσιαστικά αυτό θεωρείται ως ένα μέτρο πίεσης προς την Λευκωσία καθώς αν εφαρμοστεί η απόφαση αυτή, η Αμμόχωστος θα προσαρτηθεί επίσημα πια στο καθεστώς του ψευδοκράτους.

«Το υπουργικό συμβούλιο θα εκτιμήσει τις συνθήκες για την ανάληψη δράσης στην Αμμόχωστο, η οποία νομικά είναι στρατιωτική ζώνη», είπε ο υπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι.

Σύμφωνα με το πρακτορείο DHA, ομάδα εμπειρογνωμόνων θα επισκεφτεί την πόλη – φάντασμα για να εκτιμήσει ποια κτίρια είναι κατάλληλα για εποικισμό και ποια όχι.

Ως «κυβέρνηση» (του ψευδοκράτους), δήλωσε ο Κουντρέτ Οζερσάι, θα ενεργήσουν με τρόπο που να μην παραβιάζονται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των «παλιών κατοίκων» των Βαρωσίων και του «τμήματος βακουφίων». Οι όροι εντολής αυτής της ομάδας θα ετοιμαστούν με βάση την απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου», πρόσθεσε, και τις επόμενες ημέρες θα απευθύνουν δημόσια έκκληση σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν εθελοντικά σε αυτή την εργασία.

mononews
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκβιασμός από τους Τουρκοκύπριους: Το ψευδοκράτος αποφάσισε προσάρτηση της Αμμοχώστου"

Γερμανός ΥΠΕΞ: Δεν λαμβάνουμε θέση στις διμερείς διαφορές άλλων κρατών

Αν και σε δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ταυτίζεται με την θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διευκρινίζει ότι επί της αρχής η γερμανική κυβέρνηση δεν λαμβάνει νομική θέση για διμερείς διαφορές οι οποίες αφορούν το Δίκαιο της Θάλασσας μεταξύ τρίτων χωρών.

Αναλυτικά, η δήλωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει ως εξής:

«Για διμερείς διαφορές που αφορούν το Δίκαιο της Θάλασσας μεταξύ τρίτων χωρών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επί της αρχής δεν λαμβάνει νομική θέση. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συμμερίζεται την άποψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία καλεί την Τουρκία να αποστεί από ενέργειες οι οποίες εντείνουν την διένεξη, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να καταβάλει προσπάθειες για μια συμφωνία στην βάση του διεθνούς δικαίου για την αμοιβαία οριοθέτηση των θαλασσίων περιοχών δυτικά της Κύπρου».

ΑΜΠΕ/naftemporiki
Διαβάστε Περισσότερα » "Γερμανός ΥΠΕΞ: Δεν λαμβάνουμε θέση στις διμερείς διαφορές άλλων κρατών"

Αναστασιάδης για ΕΕ: Θετική εξέλιξη η πρόθεση λήψης μέτρων κατά της Τουρκίας

Ως θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης την σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ για λήψη μέτρων σε βάρος της Τουρκίας για παραβίαση του διεθνούς δικαίου και συγκεκριμένα για τις ενέργειές της στην Κυπριακή ΑΟΖ, δηλώνοντας ότι ελπίζει ότι ανάλογα αποτελέσματα θα έχουμε και κατά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο είπε ότι θα υπάρξει μια θετική εξέλιξη όσο αφορά αποφάσεις και όχι τις κινήσεις της Τουρκίας, η οποία όπως είπε δυστυχώς δεν ελέγχεται.

Εξάλλου κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες για μυστική συνάντηση του με τον λεγόμενο «υπουργό εξωτερικών» του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι, είπε ότι στις 4 Ιουνίου μετά από πρόσκληση του Γιαννάκη Μούσα- Εκπρόσωπου των Μαρωνιτών στη Βουλή – βρέθηκε σε δείπνο με τη σύζυγό του και το ζέυγος Όζερσαι. Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι επρόκειτο για δείπνο κοινωνικής φύσεως.

Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει τι τεκταίνεται στα κατεχόμενα τονίζοντας ότι δεν υπήρχε πρόθεση συνομιλιών ούτε υπήρξε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση ούτε και περιφρόνηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί δηλώνοντας ότι: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παίρνω άδεια για το με ποιους θα συντρώγω ή όχι, ιδιαίτερα όταν πρόκειται περί καθαρά κοινωνικού γεγονότος».

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Αναστασιάδης για ΕΕ: Θετική εξέλιξη η πρόθεση λήψης μέτρων κατά της Τουρκίας"

Έρχονται τεράστιες αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας

Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει πρέπει να επιληφθεί άμεσα με το θέμα καθώς το WLTP προκαλεί αυξήσεις-μαμούθ στα τέλη κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα αλλάζουν τα δεδομένα για τους νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από την 1η Σεπτεμβρίου που τίθεται σε ισχύ ο νέος τρόπος μέτρησης των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου o οποίος ονομάζεται WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) και θα αυξήσει τα δεδομένα σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα και κατ’ επέκταση και τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι θα δουν το κόστος χρήσης των οχημάτων τους να «απογειώνεται» εξαιτίας της αύξηση των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα ο νέος τρόπος υπολογισμού των εκπομπών ρύπων WLTP είναι δεδομένο ότι θα αυξήσει τις εκπομπές ρύπων των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να αυξηθούν ανάλογα και τα ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας.

Oι αυξήσεις στα Τέλη Κυκλοφορίας θα επηρεάσουν σε όσα αυτοκίνητα ταξινομηθούν μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Ειδικότερα σύμφωνα με έρευνα του Newsauto.gr σε μικρομεσαίο αυτοκίνητο με χιλιάρη turbo κινητήρα βενζίνης τα ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας αυξάνονται σε 161 ευρώ από 108 ευρώ! Δηλαδή τα Τέλη Κυκλοφορίας αυξάνονται κατά 49%.

Σε μικρομεσαίο SUV με κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,7 λίτρου τα ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας από 148 ευρώ ανεβαίνουν στα 266 ευρώ! Δηλαδή τα Τέλη Κυκλοφορίας αυξάνονται κατά 79,7%.

Σε άλλο μεσαίο SUV με υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρου τα ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας από 265 ευρώ ανεβαίνουν στα 407 ευρώ! Δηλαδή από την 1η Σεπτεμβρίου τα Τέλη Κυκλοφορίας αυξάνονται κατά 53,5%.

Σε υπερπολυτελές SUV με turbo diesel κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων τα ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας ανέρχονται σε 292 ευρώ ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου θα κυμαίνονται σε 595 ευρώ! Δηλαδή η αύξηση που θα καταγράψουν θα ανέρχεται σε 103,7%.

Άμεσες ενέργειες

Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα πρέπει άμεσα να λύσει τον γρίφο των Τελών Κυκλοφορίας 2020 καθώς ο χρόνος θα είναι πολύ περιορισμένος μέχρι το Δεκέμβριο όποτε και εκπνέει η εξόφλησή τους.

Η αύξηση των εκπομπών ρύπων θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στο ύψος των Τελών Κυκλοφορίας που καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες τους ενώ επίσης ανατρέπει να δεδομένα και τις εταιρείες χρονομίσθωσης αλλά και ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ειδικά μάλιστα τη στιγμή που πάνω από το 55% των πωλήσεων στα καινούρια αυτοκίνητα αφορούν εταιρικές πωλήσεις είναι δεδομένο πως και οι μισθώσεις των καινούριων αυτοκινήτων αναμένεται να αυξηθούν εξαιτίας των υψηλότερων Τελών Κυκλοφορίας!

Αναγκαία η αλλαγή των συντελεστών στα Τέλη Κυκλοφορίας

Στην Ελλάδα τα Τέλη Κυκλοφορίας είναι 4 ταχυτήτων και περιλαμβάνουν Τέλη ανάλογα με τον κυβισμό του κινητήρα για οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορία έως το τέλος Οκτωβρίου 2010 (διαφορετικά ποσά ανάλογα με το έτος της 1ης Άδειας Κυκλοφορίας που ορίζεται πριν το 2000, από 2001 έως 2005 και από 2006 έως Οκτώβριο του 2010) ενώ από το Νοέμβριο του 2010 τα Τέλη Κυκλοφορίας υπολογίζονται σύμφωνα με τις εκπομπές ρύπων.



Οι εφαρμογή του νέου προτύπου WLTP θα επηρεάσει αρνητικά μόνο τα καινούρια αυτοκίνητα καθώς για τα παλαιότερα δεν υπάρχουν στοιχεία μετρήσεων με το νέο καθεστώς.

Οπότε στα νέα οχήματα θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν οι συντελεστές και τα όρια των ρύπων ώστε το κόστος χρήσης να διατηρηθεί σε ανεκτά επίπεδα για τους καταναλωτές και να μην «βουλιάξουν» οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων που κατ΄επέκταση θα προκαλέσουν κλυδωνισμούς στην ελληνική οικονομία.

Να υπενθυμίσουμε πως τα ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας με βάσει τις εκπομπές ρύπων διαμορφώνονται ως εξής:

0-90 γρ. CO2 – Μηδέν ευρώ

91-100 γρ. CO2 – 0,90 ευρώ / γραμμάριο

101-120 γρ. CO2 – 0,98 ευρώ / γραμμάριο

121-140 γρ. CO2 – 1,20 ευρώ / γραμμάριο

141-160 γρ. CO2 – 1,85 ευρώ / γραμμάριο

161-180 γρ. CO2 – 2,45 ευρώ / γραμμάριο

181-200 γρ. CO2 – 2,78 ευρώ / γραμμάριο

201-250 γρ. CO2 – 3,05 ευρώ / γραμμάριο

Άνω από 251 γρ. CO2 – 3,72 ευρώ / γραμμάριο

aftodioikisi
Διαβάστε Περισσότερα » "Έρχονται τεράστιες αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας"

Ερντογάν: Είναι συνεννοημένος με τον Γκιουλέν ο Ιμάμογλου!

Επίθεση εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του υποψηφίου δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, κατηγορώντας τον ότι ευθυγραμμίζεται με τον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Ιμάμογλου, που κέρδισε τις εκλογές του Μαρτίου αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το δημαρχείο όταν το αποτέλεσμα ακυρώθηκε τον Μάιο θα τεθεί αντιμέτωπος εκ νέου με τον αντίπαλό του από το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Μπιναλί Γιλντιρίμ στις νέες δημοτικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου.

Στις εκλογές της 31η Μαρτίου ο Ιμάμογλου, επικράτησε του Γιλντιρίμ με διαφορά μικρότερη των 13.000 ψήφων, αλλά η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή ακύρωσε το αποτέλεσμα επικαλούμενη παρατυπίες. Η αμφιλεγόμενη ακύρωση του αποτελέσματος προκάλεσε διεθνές αντιδράσεις και κατηγορίες από την αντιπολίτευση στην Τουρκία για υπονόμευση της δημοκρατίας.

«Είναι συνεννοημένος με τον Γκιουλέν»

Αφού διατήρησε τις πρόσφατες εβδομάδες μια σχετικά σιωπηλή στάση για τις δημοτικές εκλογές της Κωνσταντινούπολης ο Ερντογάν είπε σήμερα ότι ο Ιμάμογλου είναι συνεννοημένος με το δίκτυο FETO, του Γκιουλέν.

«Ποια είναι η θέση του; Είναι με τους Γκιουλενιστές» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας από την οροφή ενός λεωφορείου σε ένα συγκεντρωμένο πλήθος του στην συνοικία Σουλτανγκαζή της Κωνσταντινούπολης.

Ο αρχηγός του τουρκικού κράτους αναφέρθηκε σε αναρτήσεις του Ιμάμογλου στο twitter την ημέρα του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος, χωρίς να προσκομίσει κάποιες αποδείξεις.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του CHP έχει αρνηθεί οποιεσδήποτε διασυνδέσεις με το δίκτυο του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ Γκιουλέν.

Σε ένα tweet του στις 16 Ιουλίου 2016, ο Ιμάμογλου δήλωσε ότι η Τουρκία πρέπει να ξεπεράσει την απόπειρα του πραξικοπήματος επιδιώκοντας δημοκρατία και ειρήνη.

Δεν είναι σαφές σε ποιο tweet ο Ερντογάν του Ιμάμογλου αναφερόταν.

Υπενθυμίζοντας στο συγκεντρωμένο πλήθος την πρώτη του εκλογή στην δημαρχία της Κωνσταντινούπολης το 1994, ο Ερντογάν δήλωσε ότι συνεργάστηκε από τότε με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ, εκφράζοντας «την έντονη στήριξη» του στις εκλογές της 23ης Ιουνίου στον υποψήφιο του κόμματός του.

newsit
Διαβάστε Περισσότερα » "Ερντογάν: Είναι συνεννοημένος με τον Γκιουλέν ο Ιμάμογλου!"

Κτηματολόγιο: Ξεκινά η ανάρτηση σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης

Η Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινάει την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 η έναρξη της Ανάρτησης Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και Διαγραμμάτων των Προκαποδιστριακών ΟΤΑ:
Επανομής, Νέας Μηχανιώνας και Αγγελοχωρίου του Καλλικρατικού Δήμου Θερμαϊκού και Αγίας Παρασκευής, Καρδίας και Τριλόφου του Καλλικρατικού Δήμου Θέρμης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν στα Γραφεία Κτηματογράφησης και θα παραμείνουν αναρτημένα επί δύο (2) μήνες, με ημερομηνία έναρξης την 20η Ιουνίου 2019. Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών από την ανωτέρω ημερομηνία να υποβάλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης. Για τους κατοίκους αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο η αντίστοιχη προθεσμία είναι τέσσερις (4) μήνες. Ειδικά, για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι 3 Ιουλίου 2020. Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις.
Από την έναρξη της Ανάρτησης  τίθενται σε ισχύ οι διατυπώσεις του άρθρου 5 του Ν. 2308/1995 (που αφορούν στη σύνταξη συμβολαίων, στη συζήτηση ενώπιον δικαστηρίου και στην καταχώριση οποιασδήποτε πράξης στο Υποθηκοφυλακείο)
Διευθύνσεις Γραφείων Κτηματογράφησης
Για τους  ΟΤΑ Επανομής, Νέας Μηχανιώνας και Αγγελοχωρίου:
Οδός 25ης Μαρτίου, μεταξύ των στάσεων «Κτήμα Κώνστα» και «Σχολείου» του αστικού λεωφορείου (ισόγειο κατάστημα), Επανομή, τηλ. 23920 41931
Για τους  ΟΤΑ Αγίας Παρασκευής, Καρδίας και Τριλόφου:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 79 (ισόγειο κατάστημα), Τρίλοφος, τηλ. 23920 66175
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:30-16:30
και Τετάρτη 08:30-20:30
Παράταση προθεσμίας Ανάρτησης στις Σέρρες
Με απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου παρατείνεται έως την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων κατά των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων της Ανάρτησης, για τους κατοίκους εσωτερικού, στους παρακάτω ΟΤΑ:
α) Αμφίπολης β) Βισαλτίας γ) Νέας Ζίχνης δ) των Προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α.: Αγίου Πνεύματος, Βαλτοτοπίου, Δαφνουδίου, Εμμανουήλ Παππά, Μεσοκώμης, Μετάλλων, Μονόβρυσης, Νέου Σκοπού, Νέου Σουλίου, Παραλιμνίου, Πεθελινού, Πενταπόλεως, Τούμπας, Χρυσού, Ψυχικού του Καλλικρατικού Δήμου Εμμανουήλ Παππά, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων έχουν ήδη αποσταλεί ταχυδρομικώς αποσπάσματα από τους Κτηματολογικούς Πίνακες και τα Διαγράμματα, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχει δηλωθεί από κάθε πολίτη.
Μέσω της Ανάρτησης οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν την καταγραφή των ιδιοκτησιών τους και να διορθώσουν τυχόν σφάλματα. Η διαδικασία αυτή διασφαλίζει ότι η κτηματογράφηση θα ολοκληρωθεί σωστά και δεν θα υπάρχουν προβλήματα στη μετέπειτα λειτουργία του Κτηματολογίου.
Συνεπώς, στη φάση αυτή η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.
Μετά την ολοκλήρωση της Ανάρτησης, που περιλαμβάνει την υποβολή και εξέταση αιτήσεων διόρθωσης/ ενστάσεων και την αντίστοιχη διόρθωση στους κτηματολογικούς πίνακες, παράγονται τα τελικά κτηματολογικά στοιχεία, οι Αρχικές Εγγραφές του Κτηματολογίου, και ξεκινά να λειτουργεί το Κτηματολογικό Γραφείο, στη συγκεκριμένη περιοχή, στη θέση του Υποθηκοφυλακείου.
  Ηλεκτρονική Ανάρτηση κτηματογράφησης
Με την έναρξη της Ανάρτησης, κάθε δικαιούχος θα μπορεί να δει τα στοιχεία που τον αφορούν και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου www.ktimatologio.gr στο portal e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.
Κάθε δικαιούχος μπορεί να δει τα στοιχεία της Ανάρτησης, είτε με τη χρήση των κωδικών ασφαλείας που χρησιμοποιεί στις εφαρμογές taxisnet, είτε αφού δημιουργήσει (αν δεν έχει ήδη) τον προσωπικό του κωδικό Κτηματολογίου και εισάγει επιπλέον τα «τρία κλειδιά» που βρίσκονται στο αποδεικτικό της δήλωσής του. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσει τους κωδικούς taxisnet θα δει όλα τα ακίνητα των περιοχών που βρίσκονται σε ανάρτηση και έχουν συνδεθεί με το ΑΦΜ του.
Ηλεκτρονικά, επίσης, υποστηρίζεται η υποβολή αίτησης διόρθωσης προσωπικών στοιχείων μέσω της ειδικής εφαρμογής «Ανάρτηση» στην ενότητα «Κτηματογράφηση» των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Απαραίτητα στοιχεία για την πρόσβαση στην υπηρεσία αυτή είναι τρία «κλειδιά»: Αριθμός Πρωτοκόλλου Δήλωσης, Κωδικός Προσώπου και Κωδικός Ιδιοκτησίας, τα οποία αναγράφονται πάνω στο Αποδεικτικό Υποβολής Δήλωσης.
Τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν στα Γραφεία Κτηματογράφησης και θα παραμείνουν αναρτημένα μέχρι την 17η Ιουλίου 2019.
Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία να υποβάλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης.
Ειδικά, για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι την 4η Μαΐου 2020. Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις.
Διεύθυνση Γραφείου Κτηματογράφησης
Για τους ΟΤΑ του Καλλικρατικού Δήμου Αμφίπολης:
Δημάρχου Χατζηπαπίδου 4, ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ Τηλ:23240-72474
Για τους ΟΤΑ του Καλλικρατικού Δήμου Βισαλτίας:
Αθ. Αργυρού 28, ΝΙΓΡΙΤΑ Τηλ:23220-22226
Για τους ΟΤΑ του Καλλικρατικού Δήμου Εμμανουήλ Παππά:
Κέντρο Χρυσού, ΧΡΥΣΟ Τηλ:2321074415
Για τους ΟΤΑ του Καλλικρατικού Δήμου Νέας Ζίχνης:
Έναντι γηπέδου, Ν. ΖΙΧΝΗ Τηλ:2324023860
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:00-16:00
και Τετάρτη 08:00-20:00
Γενικές Πληροφορίες:
Δευτέρα έως Παρασκευή στα τηλέφωνα 210-6505600  από 08:30 έως 15:30
και στον ιστότοπο www.ktimatologio.gr
aftodioikisi
Διαβάστε Περισσότερα » "Κτηματολόγιο: Ξεκινά η ανάρτηση σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης"

Γερμανία σε Τουρκία: Σεβαστείτε το διεθνές δίκαιο

Να «αποστεί από ενέργειες οι οποίες εντείνουν την διένεξη, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να καταβάλει προσπάθειες για μια συμφωνία στην βάση του διεθνούς δικαίου για την αμοιβαία οριοθέτηση των θαλασσίων περιοχών δυτικά της Κύπρου», καλεί το Βερολίνο την Τουρκία, με δήλωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στην δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ταυτίζεται με την θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ διευκρινίζει ότι επί της αρχής η γερμανική κυβέρνηση δεν λαμβάνει νομική θέση για διμερείς διαφορές οι οποίες αφορούν το Δίκαιο της Θάλασσας μεταξύ τρίτων χωρών.

Αναλυτικά, η αποκλειστική δήλωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει ως εξής: «Για διμερείς διαφορές που αφορούν το Δίκαιο της Θάλασσας μεταξύ τρίτων χωρών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επί της αρχής δεν λαμβάνει νομική θέση.

powered by Rubicon Project
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συμμερίζεται την άποψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία καλεί την Τουρκία να αποστεί από ενέργειες οι οποίες εντείνουν την διένεξη, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να καταβάλει προσπάθειες για μια συμφωνία στην βάση του διεθνούς δικαίου για την αμοιβαία οριοθέτηση των θαλασσίων περιοχών δυτικά της Κύπρου».

newsit
Διαβάστε Περισσότερα » "Γερμανία σε Τουρκία: Σεβαστείτε το διεθνές δίκαιο"

Οδηγοί Ταξί: Μπορούν να δουλεύουν και ας έχουν συνταξιοδοτηθεί (εγκύκλιος)

Διευκρινιστική εγκύκλιο υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, σύμφωνα με την οποία, παύει να είναι προϋπόθεση συνταξιοδότησης των αυτοκινητιστών η προηγούμενη υποχρεωτική κατάθεση της επαγγελματικής άδειας οδήγησης.

Με βάση την εγκύκλιο, η οποία εκδόθηκε σε εφαρμογή της παραγράφου 8 του άρθρου 19 του ν. 4530/2018, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του κλάδου των αυτοκινητιστών. Επιπλέον, οι συνταξιούχοι επαγγελματίες οδηγοί, εκπαιδευτές και αυτοκινητιστές, αποκτούν τη δυνατότητα να συνεχίζουν να απασχολούνται στο ίδιο επάγγελμα ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή τους, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ν. 4387/2016.

Σημειώνεται ότι οι επαγγελματίες οδηγοί, σε αντίθεση με τους λοιπούς ασφαλισμένους, αδυνατούσαν να συνταξιοδοτηθούν χωρίς τη διακοπή του επαγγέλματός τους και να απασχοληθούν ως επαγγελματίες οδηγοί μετά τη συνταξιοδότησή τους.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

aftodioikisi
Διαβάστε Περισσότερα » "Οδηγοί Ταξί: Μπορούν να δουλεύουν και ας έχουν συνταξιοδοτηθεί (εγκύκλιος)"

Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων: Καλεί την ΕΕ να λάβει μέτρα κατά της Τουρκίας

Μέτρα εις βάρος της Τουρκίας για παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου -και συγκεκριμένα για τις ενέργειές της στην κυπριακή ΑΟΖ- ζήτησε το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων να καταθέσουν χωρίς καθυστέρηση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης.

«Το Συμβούλιο υπογραμμίζει τις σοβαρές αρνητικές και άμεσες συνέπειες, που έχουν αυτές οι παράνομες ενέργειες σε όλο το εύρος των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας και περαιτέρω το Συμβούλιο καλεί την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης να καταθέσουν επιλογές για απαραίτητα μέτρα χωρίς καθυστέρηση. Αυτά μπορούν να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την χρηματοδότηση ή και συναντήσεις ανώτατου επιπέδου» αναφέρεται στο κείμενο των συμπερασμάτων.

Συγκεκριμένα, οι ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα κινηθούν σε δύο άξονες: η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει πολιτικά, διπλωματικά και οικονομικά μέτρα ενάντια στην Τουρκία, ενώ η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης θα προτείνει κυρώσεις που θα μπορούσαν να επιβληθούν.

Η ΕΕ θα παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να αντιδράσει καταλλήλως και σε απόλυτη αλληλεγγύη με την Κύπρο. Σε αυτό το πλαίσιο, το Συμβούλιο καλεί την Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης να καταθέσουν επιλογές για κατάλληλα μέτρα, χωρίς καθυστέρηση.

Ο Επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν, ανέφερε στις δηλώσεις του πως σε σχέση με την Τουρκία το Συμβούλιο επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει να απομακρύνεται περαιτέρω από την ΕΕ με τις δικές της αποφάσεις, γι' αυτό και η de facto παύση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, που το Συμβούλιο αποφάσισε τον περασμένο χρόνο, παραμένει σε ισχύ. «Η απόφασή μας επηρεάστηκε σημαντικά από την κατάσταση των γεωτρήσεων εντός της κυπριακής ΑΟΖ, που είναι απαράδεκτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε επίπεδο ηγετών της ΕΕ. Τα συμπεράσματα θα τεθούν και ενώπιον των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι της απόφασης του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων προηγήθηκε έντονο διπλωματικό «πρέσινγκ» από Αθήνα και Λευκωσία, που τείκά κατέληξε στην ομόφωνη απόφαση, παρά το γεγονός ότι αρχικά υπήρχαν χώρες, που ήταν αντίθετες στη λήψη μέτρων κατά της Άγκυρας.

Κυβερνητικές πηγές για Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων: Πρώτη φορά η ΕΕ αποφασίζει μέτρα σε βάρος της Τουρκίας

«Για πρώτη φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίζει μέτρα εις βάρος της Τουρκίας για παραβίαση του διεθνούς δικαίου και συγκεκριμένα για τις ενέργειές της στην Κυπριακή ΑΟΖ» επισημαίνουν διπλωματικές πηγές μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ στο Λουξεμβούργο. «Στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων δόθηκε μια σκληρή μάχη της Ελλάδας» προσθέτουν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων υπογραμμίζει τη σοβαρή αρνητική επίδραση που έχουν άμεσα αυτές οι παράνομες ενέργειες σε όλο το εύρος των σχέσεων ΕΕ - Τουρκίας» και «καλεί την Τουρκία να δείξει αυτοσυγκράτηση, σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου και να απέχει από αυτές τις ενέργειες». 

Επίσης, σημειώνεται ότι η ΕΕ θα παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να αντιδράσει καταλλήλως και σε απολυτή αλληλεγγύη με την Κύπρο. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως υπογραμμίζουν οι διπλωματικές πηγές, το Συμβούλιο καλεί την Επιτροπή και την ΕΥΕΔ (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης) να καταθέσει επιλογές για κατάλληλα μέτρα χωρίς καθυστέρηση».

Σε σχέση με την Αλβανία, οι διπλωματικές πηγές παρατηρούν πως για πρώτη φορά το Συμβούλιο θέτει επίσημα την προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων και το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, ως κριτήρια για την ενταξιακή διαδικασία.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη Βόρεια Μακεδονία, σημειώνουν πως για πρώτη φορά το Συμβούλιο δεν καλωσορίζει μόνο ως ιστορική τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας τη σημασία της για την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά υπογραμμίζει και τη σημασία της εφαρμογής της. Με αυτόν τον τρόπο, διαμηνύουν οι ίδιες διπλωματικές πηγές, η ΕΕ αποκτά ρόλο στην παρακολούθηση της πιστής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το κείμενο των συμπερασμάτων

Aναλυτικά σύμφωνα με το κείμενο των συμπερασμάτων που υιοθέτησαν οι 28 της ΕΕ: "το Συμβούλιο σημειώνει ότι η Τουρκία εξακολουθεί να απομακρύνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση".

"Υπενθυμίζοντας τα συμπεράσματά του της 26ης Ιουνίου 2018, το Συμβούλιο σημειώνει ότι οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας έχουν ουσιαστικά σταματήσει και ότι δεν μπορούν να εξεταστούν άλλα κεφάλαια για το άνοιγμα ή το κλείσιμό τους και ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω εργασία για τον εκσυγχρονισμό της τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας".

Επιπλέον "το Συμβούλιο εξακολουθεί να αναμένει από την Τουρκία να δεσμευτεί κατηγορηματικά για σχέσεις καλής γειτονίας, διεθνείς συμφωνίες και για την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών, προσφεύγοντας, ενδεχομένως, στο Διεθνές Δικαστήριο".

Το Συμβούλιο "υπενθυμίζει και επιβεβαιώνει τα προηγούμενα συμπεράσματα του Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, συμπεριλαμβανομένων των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 22ας Μαρτίου 2018, που καταδικάζουν έντονα τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο Πέλαγος".

"Το Συμβούλιο εκφράζει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις τρέχουσες παράνομες δραστηριότητες γεωτρήσεων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι η Τουρκία δεν έχει ακόμη απαντήσει στις επανειλημμένες εκκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης να σταματήσει τέτοιες δραστηριότητες", τονίζουν οι 28.

Το Συμβούλιο υπογραμμίζει τις σοβαρές άμεσες αρνητικές επιπτώσεις που έχουν αυτές οι παράνομες ενέργειες στο σύνολο των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας.

Το Συμβούλιο καλεί την Τουρκία να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου και να απόσχει από τέτοιες ενέργειες.

Η ΕΕ "θα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί κατάλληλα και με πλήρη αλληλεγγύη προς την Κύπρο".

"Το Συμβούλιο καλεί την Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης να υποβάλουν χωρίς καθυστέρηση επιλογές για κατάλληλα μέτρα".

Επιπλέον, το Συμβούλιο, όπως δηλώνεται στα συμπεράσματά του της 11ης Δεκεμβρίου 2006 και της 26ης Ιουνίου 2018, το οποίο ακολούθησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, καθώς και στη δήλωση της 21ης ​​Σεπτεμβρίου 2005, καλεί την Τουρκία "να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο του διαπραγματευτικού πλαισίου , συμπεριλαμβανομένης της πλήρους και άνευ διακρίσεων εφαρμογής του πρόσθετου πρωτοκόλλου της συμφωνίας σύνδεσης προς όλα τα κράτη μέλη. Το Συμβούλιο επαναλαμβάνει ότι η αναγνώριση όλων των κρατών μελών είναι απαραίτητη".

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα η Τουρκία "πρέπει να αποφύγει απειλές και ενέργειες που βλάπτουν τις σχέσεις καλής γειτονίας, εξομαλύνουν τις σχέσεις της με την Κυπριακή Δημοκρατία και σέβονται την κυριαρχία όλων των κρατών μελών της ΕΕ στα χωρικά τους ύδατα και τον εναέριο χώρο, καθώς και όλα τα κυριαρχικά τους δικαιώματα, μεταξύ άλλων, και να εκμεταλλεύονται τους φυσικούς πόρους, σύμφωνα με το δίκαιο της ΕΕ και το διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένης της UNCLOS".

Σημειώνεται ότι "η ΕΕ παραμένει πλήρως προσηλωμένη σε μια συνολική διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος".

Εν προκειμένω, το Συμβούλιο υπενθυμίζει ότι "εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας η Τουρκία να δεσμεύεται και να συμβάλλει σε μια τέτοια διευθέτηση, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών πτυχών της, στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και σύμφωνα με τις αρχές στις οποίες βασίζεται η ΕΕ και του κεκτημένου".


protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων: Καλεί την ΕΕ να λάβει μέτρα κατά της Τουρκίας"

Εκλογές 2019: Ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών την 1η Ιουλίου

Συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή για την διεξαγωγή του ντιμπέιτ. "Κλείδωσε" οριστικά η ημερομηνία της τηλεμαχίας. Ποια κόμματα θα συμμετέχουν.

Η διακομματική επιτροπή αποφάσισε την ημερομηνία διεξαγωγής του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Όπως αποφασίστηκε, το ντιμπέιτ θα γίνει την 1η Ιουλίου, και σε αυτό θα συμμετέχουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Κίνημα Αλλαγής και Ένωση Κεντρώων.

Στην τηλεοπτική αυτή μάχη δηλαδή δεν θα συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ, το Ποτάμι, και η Χρυσή Αυγή.

newsit
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκλογές 2019: Ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών την 1η Ιουλίου"

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παιδικού πιάτου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση δύο προϊόντων, στα οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση μελαμίνης σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια. Πρόκειται για:
  • Το παιδικό πιάτo από μελαμίνη, προέλευσης Κίνας, με εμπορική ονομασία“Blue “Yummy” Plate with “Happy Dots””, με αριθμό παρτίδας 108950918.
  • Το παιδικό πιάτo από μελαμίνη, προέλευσης Κίνας, με εμπορική ονομασία“Contour Anti-slip Plate”, με αριθμό παρτίδας 104520417.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την επιχείρηση που διακινεί τα εν λόγω προϊόντα την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. 
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες προϊόντων), να μην τα χρησιμοποιήσουν.
euro2day
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΦΕΤ: Ανάκληση παιδικού πιάτου"

Εγνατία Οδός: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους επόμενους τέσσερις μήνες

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Εγνατία Οδός: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους επόμενους τέσσερις μήνες"

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα: Με Κουίκ, Ζουράρι, Δανέλλη -Χωρίς Παπακώστα

Ολα τα ονόματα υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, επικαιροποιημένα, έδωσε στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου.

Ανάμεσα στους υποψηφίους είναι ο πρώην συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, ο προερχόμενος από το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης. Εκ λάθους περιελήφθη και το όνομα της δημοσιογράφου Νανά Παλαιτσάκη το οποίο στη συνέχεια διεγράφη. Επίσης, υπάρχουν προσθήκες υποψηφίων σε μεγάλες περιφέρειες όπως η Α’ και η Β’ Αθηνών. Δείτε τα ονόματα ανά περιφέρεια:

Α΄ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΕΚΑΒΑΛΛΑ ΑΝΝΙΤΑ
ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΔΟΥΣΗ ΜΑΓΚΥ
ΕΛΕΦΑΝΤΗ ΑΝΝΑ
ΖΟΡΜΠΑ ΜΥΡΣΙΝΗ
ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΛΟΥΒΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΒΙΓΚΟΥ ΡΑΝΙΑ
ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ
Β1' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΜΑΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΙΩΑΝΝΕΤΑ (ΑΝΝΕΤΑ)
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΑΝΙΑ
ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΜΠΟΥΓΕΛΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Β2' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΧΑΡΑ
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΙΖΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΟΣΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
Β3' ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΛΕΞΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΡΩΣΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ
ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΑΝΩ
ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΕΝΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΟΥΖΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΠΑΙΡΑΜΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ
ΑΡΣΕΝΗ ΤΖΕΝΗ
ΖΑΡΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)
ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΝΙΝΑ)
ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΕΛΙΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΕΦΑΛΑ ΒΙΚΥ
ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Α΄ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
ΔΕΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙΤΗ
ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΕΗ ΘΑΛΕΙΑ
ΝΤΕΛΑΚΗ ΛΙΑ
ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΡΟΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)
ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ-ΒΑΡΕΛΗ ΖΩΗ
Β΄ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΑΒΟΥΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΧΗΡΑ ΜΑΡΙΑ
Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΥΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
ΡΑΝΕΛΛΑ ΓΙΟΥΛΗ
ΣΑΡΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΡΠΙΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΤΖΕΛΕΠΗ ΧΡΥΣΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΧΡΥΣΙΔΟΥ ΕΛΛΗ
Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΑΥΓΕΡΗ ΔΩΡΑ
ΓΑΙΑΤΑΡΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΤΣΟΛΠΑ ΣΟΦΙΑ
ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΔΡΑΜΑΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΠΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΡΑΣΧΙΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΤΖΟΥΛΗΣ
ΕΒΡΟΥ

ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΕΣΗ ΕΛΙΖΑ
ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΑΝΘΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΖΕΪΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΪΝ
ΜΠΕΖΙΑΤ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΡΟΥΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΡΟΔΟΠΗΣ

ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΪΧΑΝ
ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΟΖΓΚΙΟΥΡ ΦΕΡΧΑΤ
ΤΣΙΟΥΜΑΚΑ-ΤΣΑΤΣΑΡΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ)
ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΥΗ
ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΙΛΚΙΣ

ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΠΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΟΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΨΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΠΕΛΛΗΣ

ΚΡΗΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
ΣΗΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΖΗΣΗΣ
ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΡΙΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΖΑΡΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΚΑΣΤΟΡΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΣΚΟΥΦΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΕΡΡΩΝ

ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΝΘΟΥΛΑΚΗ ΚΑΦΕΝΙΑ
ΒΕΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΡΠΟΥΧΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΑΣΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΦΩΤΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΙΓΓΛΕΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΑΛΑΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
ΣΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΟΣΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΜΠΓΙΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΜΠΟΥΤΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΚΟΖΑΝΗΣ

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΓΟΥΛΙΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΕΒΡΕΚΙΔΟΥ ΑΛΕΚΑ
ΠΕΡΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ (ΠΕΤΗ)
ΣΕΛΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΑΡΤΗΣ

ΒΛΑΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ
ΜΠΕΚΑ ΕΛΠΙΔΑ
ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΙΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΚΟΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΡΟΒΙΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΣΤΕΡΟΠΗ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ-ΚΟΥΜΠΛΟΜΑΤΗ ΦΑΝΗ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΑΣΣΗ ΟΛΓΑ
ΣΠΕΓΓΟΣ ΑΡΗΣ
ΣΤΕΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ
ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΡΙΤΣΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΠΑΡΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΟΤΖΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

ΑΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΒΕΡΙΛΛΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ
ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ-ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΛΑΡΙΣΗΣ

* ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΒΑΓΕΝΑ ΑΝΝΑ
ΓΕΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΟΥΡΛΑΤΖΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΑΚΗΣ
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΟΥΤΣΙΦΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΑΛΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΞΑΦΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΚΑΡΥΔΑΚΗ-ΓΡΙΜΑΝΗ ΚΙΚΗ
ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΑΡΚΟΥΤΣΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΒΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΟΜΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΑΝΝΑ
ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΩΠΟΔΗ-ΝΤΕΛΗΜΕΡΗ ΖΕΤΑ-ΖΩΗ
ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΜΑΥΡΕΤΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΗΡΩ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΧΑΪΑΣ

* ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΙΑ)
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ-ΛΑΖΑΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΟΝΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΗΛΕΙΑΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)
ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΟΤΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΖΑΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΘΗΒΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΤΣΙΦΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΖΩΗ
ΛΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΝΤΕΛΚΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΣΙΜΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΛΑΘΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΜΩΥΣΗΣ
ΣΚΟΝΔΡΙΑΝΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
ΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΜΗΛΙΩΡΙΤΣΑ ΗΛΕΚΤΡΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΩΡΙΚΗ ΜΥΡΤΩ
ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΩΚΙΔOΣ

ΓΚΙΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΚΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΣΚΟΥΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΑ
ΣΤΑΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΓΚΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΔΟΥΜΑΝΗ ΣΟΦΙΑ
ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ
ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΑ)
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ-ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΛΕΣΒΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΜΟΥ

ΓΑΓΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΙΟΥ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
ΠΕΡΑΝΤΑΚΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ
ΣΕΡΓΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΓΚΑΣΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΟΣΧΟΝΑ ΑΝΝΑ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗ ΑΛΕΚΑ
ΓΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΡΗΓΟΥ ΙΡΕΝ (ΕΙΡΗΝΗ)
ΣΥΡΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΑΖΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΛΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ-ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΚΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΧΑΝΙΩΝ

ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΛΙΑ)
ΜΑΝΙΜΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΠΑΛΩΜΕΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

iefimerida

Διαβάστε Περισσότερα » "Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα: Με Κουίκ, Ζουράρι, Δανέλλη -Χωρίς Παπακώστα "

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news