facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Τελικά τι θα κανει η VW με το εργοστάσιο της Τουρκίας; - Σκέφτεται Ελλάδα;

Παρά τα περί αντιθέτου δημοσιεύματα, η VW δεν εξετάζει καμία εναλλακτική χώρα εκτός της Τουρκίας, για το νέο εργοστάσιο που ετοιμάζει στην περιοχή μας.

Μπορεί αυτή τη στιγμή η τελική απόφαση της VW να είναι σε αναμονή, λόγω κυρίως της διεθνούς κατακραυγής της Τουρκίας για την επέμβασή της στη Συρία, όμως η γερμανική εταιρεία σύμφωνα με την Automobilwoche, δεν σκέφτεται άλλη χώρα πέρα από την Τουρκία για την κατασκευή του νέου της εργοστασίου.

Μάλιστα, η τελική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με την επιλογή της VW για τον τόπο κατασκευής του εργοστασίου να είναι η πόλη της Μανίσας, 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σμύρνης.

Θυμίζουμε ότι στο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται η νέα γενιά του VW Passat, μαζί με το Skoda Superb, σε ρυθμό παραγωγής 300.000 οχημάτων/έτος.

Η είδηση για την αναμονή της επένδυσης της VW στην Τουρκία είχε κινητοποιήσει τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία ώστε να είναι μια από αυτές η χώρα που θα κατασκευαστεί το νέο εργοστάσιο, όμως τελικά φαίνεται ότι οι Γερμανοί δεν θα αλλάξουν την αρχική τους απόφαση.

newsauto

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news