facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Το καταστροφικό πέρασμα της Διδούς στην Βόρεια Εύβοια (video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν στο σημείο κατάρρευσης της γέφυρας των γουβών στον κεντρικό οδικά άξονα Χαλκίδας Αιδηψού.

Η μεγάλη καταστροφή προκλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες έντονης βροχόπτωσης. Tο ποτάμι φούσκωσε με αποτέλεσμα τα ορμητικά του νερά να γκρεμίσουν την γέφυρα και να κόψουν στα δύο όχι μόνο το δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, αλλά και την Βορειοκεντρική Εύβοια.

Το περιστατικό συνέβη στις 8 και κάτι σήμερα το πρωί και είναι θαύμα που εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο όχημα. Πρώτο μέλημα των αρχών, αφού δεν υπήρξαν θύματα, ήταν να βρουν τρόπο να επαναφέρουν την κυκλοφορία σε πρώτη φάση μέσα από εναλλακτικές διαδρομές. Τη διάνοιξη ενός αγροτικού δρόμου πρότεινε ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Μάνος Κιλίφης.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως ο δήμαρχος Γιάννης Κοτζιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Κελαϊδίτης μαζί με τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας του νομού, Γιώργο Κωστόπουλο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και Ιστιαίας όπως και η 7η ΕΜΑΚ.



tvstar

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news